01 Mayıs 2024
  • Ankara16°C
  • İstanbul16°C
  • Bursa17°C
  • Antalya25°C
  • İzmir27°C

CİNSEL GÜCÜ ARTIRAN UYGULAMA

Bazı hastalıkların tedavisinde kullanılan TMS uygulamasının cinsel gücü arttırdığını belirtildi.

Cinsel gücü artıran uygulama

07 Temmuz 2010 Çarşamba 11:18

Nöroloji Uzmanı Dr. Mehmet Yavuz, depresyon, felç, alzheimer ve parkinson gibi hastalıkların tedavisinde başarıyla kullanılan Transkranial Manyetik Simülasyon (TMS) uygulamasının cinsel gücü arttırdığını belirtti.

TMS'nin, hastalıklara göre beynin farklı noktalarına uygulanarak, hastalıkların tedavisinde başarıyla kullanıldığını ifade eden Dr. Yavuz, Mayıs ayında İstanbul'da yapılan son Avrupa Nörofizyoloji Kongresi'nde, Alman ve İtalyan bilim adamlarının yaptıkları araştırmaya göre, TMS tedavisinin cinsel gücü arttırdığının tespit edildiğini vurguluyor. Dr. Yavuz, "Yapılan araştırmaya göre beyindeki accumbens bölgesi TMS ile uyarıldığında cinsel arzuları ve gücü arttırıyor, yine aynı çalışmaya göre, beynin accumbens bölümüne uygulanan TMS seansları, cinsel gücü arttırmak için kullanılan ilaçlardan daha etkili ve kalıcı oluyor" şeklinde konuşuyor.

Dr. Yavuz, aslında manevi olarak yaşadığımız aşk sevgi gibi durumların tamamen beynimizde gerçekleşen olaylar olduğunu vurguluyor ve "İnsanlar kalpleri ile değil beyinleri ile aşık olurlar" diyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA