03 Mayıs 2024
  • Ankara12°C
  • İstanbul16°C
  • Bursa14°C
  • Antalya23°C
  • İzmir19°C

DEVLET HİZMET YÜKÜMLÜSÜ TABİPLERİN ASKERLİK SEVK TEHİR İŞLEMLERİ (TKHK)

Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından Devlet hizmet yükümlüsü tabiplerin askerlik sevk tehir işlemleri hakkında duyuru yayımlanmıştır.

Devlet hizmet yükümlüsü tabiplerin askerlik sevk tehir işlemleri (TKHK)

09 Ocak 2013 Çarşamba 10:01

Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından Devlet hizmet yükümlüsü tabiplerin askerlik sevk tehir işlemleri hakkında duyuru yayımlanmıştır;

 

Devlet Hizmet Yükümlüsü Tabiplerin Askerlik Sevk Tehir İşlemleri

48. dönem Devlet Hizmet Yükümlüsü olarak Genel Sekreterliklerinize bağlı birimlere atanan tabiplerin sevk tehir tekliflerinin yapılmadığı ve geciktiği görülmüştür.

Tabiplerin devlet hizmeti görevi ifade ederken askerlik görevini yapmak için görevlerinden ayrılmalarından dolayı hizmet aksaması yaşanmaktadır.

Bu bağlamda;

Kurumumuzun 2012/2 sayılı askerlik sevk tehir Genelgesinde belirtilen sosyo ekonomik gelişmişlik sıralamasında ilerde 5’inci ilçelerde 4,5 ve 6’ncı derecede bulunan bölgelere ataması yapılan askerlik erteme hakları bulunan uzman ve pratisyen hekimlerin göreve başlamalarına müteakip ivedi olarak sevk tehir tekliflerinin Kurumumuz İnsan Kaynakları Başkanlığına yapılması hususunda;

Bilgilerinize

İrtibat Tel: 0312 705 2024 / 2023

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA