02 Mayıs 2024
  • Ankara13°C
  • İstanbul15°C
  • Bursa17°C
  • Antalya25°C
  • İzmir24°C

DYSON SÜPÜRGE MODELLERİ VE ÖZELLİKLERİ

Temizlenebilen filtresiyle Dyson, hijyenik ve sağlıklı bir ortam oluşturmak için idealdir. Keçe kılından yapılan Hepa filtreler, diğer filtrelerin tutamadığı en küçük partikülleri bile tutarak tozun havaya karışmasına engel oluyor.

Dyson Süpürge Modelleri ve Özellikleri

21 Kasım 2019 Perşembe 10:55

Temizlikte sıklıkla kullanılan en büyük yardımcılardan biri olan süpürgeler, yıllar içinde teknolojinin gelişmesiyle birlikte akıllı tasarımlara evrildi. İleri mühendislik ve akıllı tasarım ürünü Dyson süpürge modelleri kablolu ve kablosuz çeşitleriyle temizliği son derece kolay hale getirmekte ustaca bir rol oynuyor. Her eve lazım Dyson süpürge, dik süpürge ve standart modelleri ile her geçen gün kalitesini artırıyor. Dyson, her yeni modelde çok daha pratik ve uzun ömürlü kullanıma sahip makinelerle göz dolduruyor. Kurulduğu ilk günden bugüne kalitesiyle hep yüz güldüren performansı marka için bir tesadüf değil. Dyson, başarılı mühendisleri, kaliteli ve dayanıklı malzeme tercihi ile her yeni üründe kendini daha ileri taşıyor. Ünlü İngiliz firması, şarjlı ve elektrikli modellerin her birinde gelişen mühendislik teknolojisi ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Az yer kaplayan tasarımlara sahip şarjlı süpürge modelleri, temizliği son derece keyifli kılacak özelliklerle donanıyor. Sizler için derlediğimiz listede ihtiyaçlarınıza en uygun Dyson süpürge modelini kolayca bulabilirsiniz!

dyson-supurge.jpg

Yıkanabilir Filtreye Sahip Dyson Elektrikli Süpürge Modelleri ile Toz Alerjisine Son!

Elektrikli süpürge denildiğinde alanında çığır açan Dyson, ilk sıralarda akla geliyor. Markanın günlük yaşamda sıkça kullanılan ürünlere kattığı inovatif yaklaşımın bunda etkisi büyük. Dyson süpürge modelleri arasında sıklıkla tercih edilen Dyson V8 Absolute dikey kablosuz süpürge hem kolay saklanması hem hafif olması nedeniyle göz dolduruyor. Ulaşılması en zor köşelere dahi ulaşabilen yapısı ile model, en beğenilen elektrikli süpürgeler arasında yer alıyor. Yıkanabilir filtresi ise hem hijyenik hem kolay bir kullanım sunuyor. Çıkıp temizlenebilen yapısı, süpürge yaparken hava filtresinin tıkanmasını da önlüyor. Böylece tıkalı filtrenin neden olacağı, tozların havaya karışmasıyla astım ve bronşit gibi alerjik hastalıkları tetikleyen sorunlardan da kurtulabilirsiniz. Nefes darlığı ve öksürük gibi şikayetlerin birçoğu ev içinde biriken tozlardan kaynaklanır. Ancak temizlenebilen filtresiyle Dyson, hijyenik ve sağlıklı bir ortam oluşturmak için idealdir. Keçe kılından yapılan Hepa filtreler, diğer filtrelerin tutamadığı en küçük partikülleri bile tutarak tozun havaya karışmasına engel oluyor. Bu da derinlemesine ve tam anlamıyla bir temizlik imkanı sunuyor. Bir diğer farklı özellik ise süpürgelerin emiş gücü. Dyson elektrikli süpürge modelleri genel olarak yüksek emiş gücüne sahip olmalarıyla biliniyor. Markanın şarjlı ve elektrikli olmak üzere iki yapıda süpürge çeşitleri bulunuyor. Şarjlı süpürgeler sayesinde ihtiyaç duyduğunuz her an temizlik yapabilirsiniz. Elektrikler kesik bile olsa temizliğiniz asla aksamaz. Emiş gücünün yüksekliği, kolay boşaltılan toz torbası, farklı zeminlerde rahatlıkla kullanımı ile şarjlı dikey süpürge evlerinizin baş tacı olmaya adaydır. Markanın farklı modelleri farklı yüzeylere ve mekanlara özel temizlik yapmayı kolaylaştıran teknolojiye sahiptir. Hayvanseverlerin yüzünü güldürecek teknolojisi sayesinde Dyson, halı içinde biriken tozları ve kılları derinlemesine çekiyor. Dökülen tüyleri halı ve koltuk yüzeylerinden çekerek, toz ve uçuşan tüylerden kurtulmanızı sağlıyor. Derinlemesine çekiş gücü sayesinde evinizin dip köşe temizlendiğinden emin olabilirsiniz. Bu özellikleriyle Dyson süpürgeler, alanının en iyileri arasında yer alıyor. Kablolu süpürgelerde sıklıkla yaşanan kısa kablo sorunu, Dyson modellerinde görülmez. Ev içinde bir odada tek priz kullanarak özgürce süpürge yapabilirsiniz. Ürünlerin kablosu temizlik bitiminde tek tuş yardımıyla kolaylıkla toplanıyor. Kolay ve kısa süreli temizlik için siz de markanın en beğenilen modellerini Teknosa mağazalarında rahatlıkla inceleyebilirsiniz. 

Uzun Süreli Şarjla Derinlemesine Temizlik

Kablosuz yani şarjlı süpürge modelleri, pratik bir kullanım sağlıyor. Şarjlı modellerin en büyük avantajı, kablonun yetişmediği yerlerde de rahatlıkla kullanılması, elektrik olmayan ortamlarda da tercih edilebilmesidir. Örneğin araba temizliği için tercih edebileceğiniz Dyson süpürge modelleri, şarj kapasitesine bağlı olarak 30-40 dakika arasında azalmayan şarj özelliğine sahiptir. İlk yarım saat ya da 40 dakika boyunca emiş gücü hiç azalmadan kullanabileceğiniz ürün sayesinde arabanızı rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Şarjlı Dyson süpürge modelleri, koltuk altlarına giden kırıntı ve çeşitli döküntüleri derinlemesine alıyor. Koltuk aralarında biriken döküntüler de aynı şekilde şarjlı süpürge modelleri sayesinde rahatlıkla temizlenebilir. Şarjlı süpürgeler, bagaj, araba içi torpido gözü gibi kısımların temizliğinde rahatlık sağlıyor. Veranda, bodrum, teras gibi kısımların da süpürülüp temizlenmesi için yeni Dyson teknolojisi en çok tercih edilenlerdendir. Dyson V7 Motorhead şarjlı süpürge, küçük başlığı ile araba içi temizlemeye son derece müsaittir. Model, evde ulaşılması zor kenarlar ve derin kısımlar için de son derece ideal yapıdadır. Bütün Dyson süpürge çeşitlerinde olduğu gibi bu modelde de düşük sesli çalışma prensibi bulunuyor. Gürültü düzeyi 85 DB olduğu için apartmanlarda komşularınızın rahatsız olabileceği endişesinden kurtulabilirsiniz. Dyson süpürgelerde kullanılan pil tipi cihazınızı çok uzun süre defalarca şarj edip kullanabilirsiniz. Dyson süpürge seçeneklerinden size en uygun olanını tercih ederek temizliğin süresini önemli ölçüde kısaltabiilirsiniz. Malzeme kalitesi ve teknolojik özelliklerine göre çeşitlenen Dyson süpürge fiyat seçeneklerini Teknosa’da inceleyebilirsiniz.

Dyson Süpürge Modelleri Avantajlı Ödeme Seçenekleriyle Teknosa’da

Hem gürültüsüz, hem sağlınızın dostu, hem de mükemmel emiş gücüne sahip Dyson süpürge modellerinden birine bütçenizi zorlamadan sahip olabilirsiniz. Duvarlara hatta yüksek yerlere bile kolaylıkla ulaşıp temizlik yapabilme özelliğine sahip modeller, temizlikte beklentinizi fazlasıyla karşılıyor. Dyson, diğer şarjlı süpürgeler gibi sadece sert zeminlerde değil, her zeminde kolay kullanım sağlıyor. Bu nedenle Dyson süpürge modelleri, derinlemesine temizlik için rahatlıkla tercihleriniz arasına girebilir. Otomatik hazne boşaltma sistemi, toz torbasını temizlemekle uğraşmaktan sizi kurtarıyor. Her üründe olduğu gibi Dyson süpürge seçeneklerinde de belli kalite standartlarına uygun fiyat politikası bulunuyor. Dyson süpürge Teknosa seçeneklerinde ise size özel indirim kampanyaları ve ödeme kolaylıkları yer alıyor. Ürünlerin teknik özellikleri, diğer markalarla kıyaslama olanaklarını ve kullanıcı yorumlarını yine Teknosa.com’da bulabilirsiniz. Teknosa.com üzerinden ürünlerin renklerine ve tasarımlarına göre kolaylıkla seçim yaprak, ihtiyacınız olan elektrikli ya da şarjlı süpürge için indirim avantajlarından geç kalmadan yararlanabilirsiniz. Yüksek müşteri memnuniyeti ile Dyson süpürgeler, evinizin en vazgeçilmez temizlik ürünlerinden biri olacak. Ayrıca Dyson süpürgelere Teknosa’nın taksit seçenekleri ile bütçenizi zorlamadan sahip olabilirsiniz. Dilerseniz Dyson süpürgeleri Teknosa mağazalarında inceleyebilir ya da online sipariş verdiğiniz süpürgenizi size en yakın mağazadan teslim alabilirsiniz. Elektrikli süpürge denince en iyilerden sayılan Dyson ürünlerine Teknosa farkıyla ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
SON DAKİKA