05 Mayıs 2024
  • Ankara9°C
  • İstanbul13°C
  • Bursa11°C
  • Antalya13°C
  • İzmir14°C

E-ARŞİV PROJESİNE KATILMAYAN FİRMALARIN DİKKATİNE DUYURU

Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü tarafından E-Arşiv Projesine katılmayan firmaların dikkatine duyuru yayımlanmıştır.

E-Arşiv Projesine katılmayan firmaların dikkatine duyuru

17 Ekim 2011 Pazartesi 13:59

Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü tarafından E-Arşiv Projesine katılmayan firmaların dikkatine duyuru yayımlanmıştır;

"Bilindiği gibi, Genel Müdürlüğümüzce e-ruhsat başvurularının en kısa sürede değerlendirilerek sonuçlandırılması hedeflenmektedir. Bunun nedenle tüm İlaç ruhsat dosyalarının taratılarak, İEGM07 IT sistemine entegrasyonunu sağlamak amacıyla başlatılan e-arşiv projesi devam etmektedir.

Daha önceki duyurularımızda da belirtildiği üzere 01.01.2012 tarihine kadar tüm ilaç ruhsat dosyalarının sisteme yüklenmesi gerekmektedir. Bu tarihe kadar tüm ilaç firmalarından e-arşiv projesine katılmaları konusunda acele edilmesi , gerek Genel Müdürlüğümüzde tarama yapacak olan firmalarının bu tarihe kadar yetiştirmeleri gerekse sistem tarafından yapılacak düzenlemeler açısından büyük önem arz etmektedir.

Bu konuda gerekli hassasiyetin tüm firmalarca gösterilmesi ülkemizde e-ruhsat sürecinin kısaltılması konusunda yapılan çalışmalara hız verecektir."

e- arşiv irtibat bilgileri:
Uzm. Birsen AYTAÇ
0312 218 3190
[email protected]

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA