06 Mayıs 2024
  • Ankara17°C
  • İstanbul18°C
  • Bursa18°C
  • Antalya26°C
  • İzmir26°C

FENOMEN DOKTOR MEHMET ÖZ, ABD'NİN EN SEVİLMEYENLERİNDEN OLDU

ABD'li bir firma, ülkenin en sevilen ve nefret edilen ünlülerini sıraladı. 3-5 yıl öncesinin fenomen doktoru Mehmet Öz, büyük düşüş yaşadı.

Fenomen Doktor Mehmet Öz, ABD'nin en sevilmeyenlerinden oldu

21 Ağustos 2015 Cuma 07:06

ABD'li 'Q Scores' araştırma firmasının analizlerinde, ülkenin en sevilen ve nefret edilen ünlüleri sıralandı. 3-5 yıl öncesinin fenomen doktoru Mehmet Öz, büyük düşüş yaşadı.

Mehmet Öz'ün bu büyük düşüşü, "şarlatan" olarak nitelendirildiği ve ülkenin önde gelen doktorlarının bu yıl Nisan ayında kaleme aldığı mektuba bağlanıyor.

PROGRAMLARINI HERKES TAKİP EDİYORDU

Öz'ün ABD ve dünyada milyonlarca seyirci tarafından takip edilen sağlık programı "The Dr. Oz Show"da zayıflama ve diğer sağlık konularında verdiği tavsiyeler geçtiğimiz Nisan ayında ABD'li doktorları kızdırmıştı.

DÜŞÜSÜN SEBEBİ ABD'Lİ DİĞER DOKTORLAR

Öz'ün verdiği sağlık tavsiyelerini "zırva" olarak nitelendiren ABD'li doktorlar, Columbia Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Tıp Fakültesi Dekanı Lee Goldman'a bir mektup göndererek, üniversitede Cerrahi Anabilim Dalı Başkan yardımcısı ve cerrahi profesörü olarak görev yapan Mehmet Öz'ün bu görevlerinden uzaklaştırılması talep etmişti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA