03 Mayıs 2024
  • Ankara16°C
  • İstanbul17°C
  • Bursa14°C
  • Antalya23°C
  • İzmir24°C

FİRMA İLETİŞİM BİLGİLERİNİN GÜNCELLENMESİ HAKKINDA DUYURU

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbî Cihaz Kurumu tarafından İRD/2020/3/1 sayılı firma iletişim bilgilerinin güncellenmesi hakkında duyuru yayımlandı.

Firma iletişim bilgilerinin güncellenmesi hakkında duyuru

22 Mart 2020 Pazar 12:43

 

İRD/2020/3/1 Sayılı Firma İletişim Bilgilerinin Güncellenmesi Hakkında Duyuru 

Kurumumuz İlaç ve Eczacılık Başkan Yardımcılığı, İlaç Ruhsatlandırma Dairesi Başkanlığınca aşağıda linki verilmiş adreste, iletişim başlığı altında firma iletişim bilgilerinin güncellenmesi hakkında bilgi metni yayımlanmıştır.

Bundan böyle tüm ilaç firmalarının belirtilen metne uygun olarak iletişim bilgilerini gerekli hallerde güncellemesi, ayrıca sendika-derneklerden herhangi birine üyeliği bulunmayan firmaların erişim sağlanacak resmi e-posta adresi ve telefon numarasını [email protected] adresine bilgi metni ekinde yer alan tabloyu doldururarak 25.03.2020 tarihi mesai bitimine kadar göndermesi gerekmektedir.

https://www.titck.gov.tr/faaliyetalanlari/ilac/ilac-ruhsatlandirma 

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA