29 Nisan 2024
  • Ankara15°C
  • İstanbul14°C
  • Bursa16°C
  • Antalya18°C
  • İzmir17°C

GÖRMEYE YARDIMCI TIBBİ MALZEME SÖZLEŞMESİ İLE İLGİLİ DUYURU

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü tarafından Görmeye Yardımcı Tıbbi Malzeme Sözleşmesi ile ilgili duyuru yayımlandı.

Görmeye Yardımcı Tıbbi Malzeme Sözleşmesi ile ilgili duyuru

19 Aralık 2013 Perşembe 17:15

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü tarafından Görmeye Yardımcı Tıbbi Malzeme Sözleşmesi ile ilgili duyuru yayımlandı;

 

T.C.
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI

DUYURU 

19/12/2013 

OPTİSYENLİK MÜESSESELERİNİN DİKKATİNE 

2013 yılı Sosyal Güvenlik Kurumu Görmeye Yardımcı Tıbbi Malzeme Sözleşmesine ilişkin Zeyilname-1 16/12/2013 tarihli duyuru ekinde yayımlanmıştır. 

Söz konusu Zeyilname-1’e ilişkin işlemlerin yürütülmesinde; 2013 yılı Sosyal Güvenlik Kurumu Görmeye Yardımcı Tıbbi Malzeme Sözleşmesi Ek-1’de yer alan; “… sözleşme yapılacakların verecekleri belgeler ile aranan belgelerin içeriğinin değişmesi nedeniyle yeniden sunulacak belgeler noter tasdikli olabileceği gibi, belge asıllarının fotokopilerine Sağlık İl Müdürlüklerinden yetkili elemanlarınca “Aslı Görülmüştür” ibaresi yazılarak mühür ve ıslak imza ile onaylanması durumunda da geçerli olacaktır. Bu madde de tanımlanan işlemler için; 5. ve 6. sıra nolu belgelerin fotokopisi, üyesi olduğu optisyenlik müesseseleri derneği tarafından “Aslı Görülmüştür” ibaresi yazılarak mühür ve ıslak imza ile onaylanması durumunda da geçerli olacaktır.” hükmü dikkate alınacaktır. 

 

Tüm optisyenlik müesseselerine önemle duyurulur.

 

Duyurunun aslı için tıklayınız

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA