29 Nisan 2024
  • Ankara20°C
  • İstanbul15°C
  • Bursa16°C
  • Antalya30°C
  • İzmir24°C

GÖRÜYORUM DOKTOR! YEŞİLÇAM FİLMLERİNİ ARATMAYAN OLAY...

Her şey Mustafa Behmen Kutay'ın sol gözünde görme zayıflığı hissetmesiyle başladı. Kısa sürede gözü yüzde 75 görmez hale gelen Kutay'a 'glokom' teşhisi konuldu ve ilaç tedavisi uygulandı...

Görüyorum doktor! Yeşilçam filmlerini aratmayan olay...

11 Haziran 2012 Pazartesi 10:17

Her şey Mustafa Behmen Kutay'ın sol gözünde görme zayıflığı hissetmesiyle başladı. Kısa sürede gözü yüzde 75 görmez hale gelen Kutay'a 'glokom' teşhisi konuldu ve ilaç tedavisi uygulandı. Tedavi başarısız oldu, gittiği doktor bu kez 'katarakt' dedi ve ameliyat masasını gösterdi. Bıçak altına yatan 52 yaşındaki talihsiz hastanın durumunda bir değişiklik olmadı.

Son gittiği doktor, sol gözünün bir daha eskisi gibi göremeyeceğini söyledi Kutay'a, ta ki karşısına Prof. Nurperi Gazioğlu çıkıncaya dek... Prof. Nurperi Gazioğlu, Mustafa Bey'in daha önce çektirdiği ve diğer doktorların temiz olduğunu söylediği MR'a bakarak göz çukurundaki tümörü fark etti. Prof. Gazioğlu, endoskopik yöntemle yaptığı ameliyatla, burun deliğinden girerek göz çukurundaki tümörü çıkardı. En ufak bir ağrı bile hissetmediğini belirten Mustafa Behmen Kutay, yaşadıklarını 'Ameliyattan çıkar çıkmaz görmeye başladım. 'Görüyorum' diye bağırdığımda kendimi Türk filminde gibi hissettim' diye anlattı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA