30 Nisan 2024
  • Ankara23°C
  • İstanbul16°C
  • Bursa21°C
  • Antalya27°C
  • İzmir27°C

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ 2. PROGRAM BAŞLADI

USES -Uzaktan Sağlık Eğitim Sistemi üzerinden verilen 2. İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Programı, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Koordinatörlüğünde başladı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi 2. Program başladı

25 Mart 2015 Çarşamba 08:52

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi 2. Program

USES -Uzaktan Sağlık Eğitim Sistemi Üzerinden verilen 2. İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Programı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Koordinatörlüğünde başlamıştır. Devam eden programa Halk Sağlığı Personelimizin kayıt olması gerekmektedir.

İllerimizden iletilen listelere göre kesin kayıt işlemini tamamlamanız gerekmektedir. Kesin kayıt yapmak için http://isg.uses.gov.tr/kayit.aspx adresini takip ediniz.

Not:

1. Listelerde olabilecek problemlerden dolayı kesin kayıt yaptıramıyorsanız
http://isg.uses.gov.tr/talep.aspx sayfasından eğitim talebinde bulununuz.

Biriminizde benzer durumdaki personelimiz ile kimlik no içeren ortak bir liste oluşturup İl Koordinatörünüze iletiniz.

İl Koordinatörleri listesi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi İl Koordinatörleri. İl Koordinatörleri illerimizde bulunan Halk Sağlığı Kurumu Şube Müdürleridir.

2. Daha önce USES te kayıtlı olan ve 1. grup İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimini almayan katılımcılarımız herhangi bir işlem yapmadan http://isg.uses.gov.tr/giris.aspx sayfasından eğitimlerini takip edebilirler.

3. Şifrenizi ve kayıtlı mail adresinizi hatırlamıyor iseniz http://isg.uses.gov.tr/giris.aspx sayfasındaki Şifrem ? linkini kullanınız. Şifreniz yenilenecek ve hangi mail adresine şifrenizin iletildiği sayfada belirtilecektir.

4. Lütfen problem gördüğünüz işlemlerde öncelikle size iletilen mail - duyuruları dikkatli inceleyiniz daha sonra birimlerinizdeki bilgi işlem personelimizden yardım alınız. Çözülemeyen durumda mümkün ise durumu elektronik ortamda İl koordinatörlerinize iletiniz. İl Koordinatör listesi

5. En son aşamada telefon ile iletişimi tercih ediniz.

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA