27 Nisan 2024
  • Ankara27°C
  • İstanbul18°C
  • Bursa22°C
  • Antalya26°C
  • İzmir27°C

İSTİFA EDEN İZMİR SAĞLIK MÜDÜRÜ TÜRKYILMAZ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU YAPTI

İzmir Sağlık Müdürlüğü görevinden istifa eden Bediha Türkyılmaz, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'na milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı

İstifa eden İzmir Sağlık Müdürü Türkyılmaz aday adaylığı başvurusu yaptı

12 Şubat 2015 Perşembe 13:55

 İzmir Sağlık Müdürlüğü görevinden istifa eden Bediha Türkyılmaz, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'na milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Türkyılmaz, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimde milletvekili adayı olabilmek için AK Parti İzmir İl Başkanlığı'na gelerek evraklarını teslim etti.

Burada konuşan Türkyılmaz, AK Parti'nin hizmet odaklı icraat partisi olduğunu, kendisinin de insanlara dokunup hizmet etmek istediğini belirtti.

Bundan sonra ilçe ziyaretleri yapacağını, vatandaşlarla, teşkilat mensuplarıyla bir araya geleceğini dile getiren Türkyılmaz, "Hedef illaki aday olmak, illaki milletvekili olmak mıdır? Ben her sürecin bir katkısının olacağına inanıyorum. Aday adaylığı sürecinde de muhatap olduğumuz insanlara faydamız olsun istiyoruz. Her dokunduğumuz yere bir iz bırakacak ve iz alacak şekilde yol alacağız. Hakkımızda hayırlısı olsun" diye konuştu.

Bu arada, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'na şu ana kadar milletvekili aday adaylığı başvurusu yapanların sayısının 11 olduğu bildirildi.

Yorumlar
SON DAKİKA