28 Nisan 2024
  • Ankara22°C
  • İstanbul16°C
  • Bursa18°C
  • Antalya28°C
  • İzmir22°C

İŞVERENLERİN E-POSTA ADRESLERİNİ KURUMA BİLDİRMELERİ HAKKINDA DUYURU

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İşverenlerin E-posta adreslerini kuruma bildirmeleri hakkında duyuru yayımlanmıştır.

İşverenlerin E-posta adreslerini kuruma bildirmeleri hakkında duyuru

03 Ekim 2012 Çarşamba 16:43

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İşverenlerin E-posta adreslerini kuruma bildirmeleri hakkında duyuru yayımlanmıştır;

 

T.C.

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI

Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü

 

03.10.2012

 

DUYURU

 

İŞVERENLERİN E-POSTA ADRESLERİNİ KURUMA BİLDİRMELERİ

HAKKINDA DUYURU

 

 

Bilindiği üzere, E-Ödenek Programının kapsamı ve mahiyetine ilişkin hususları açıklamak ve programın işleyişi hakkında yapılması gereken iş ve işlemleri belirlemek üzere 03/08/2012 tarihli ve 2012/28 sayılı Genelge yayınlanmıştır.

 

Söz konusu Genelgenin “B) İşveren Modülü başlıklı bölümünde; “çalışılmadığına dair bildirimin süresinde yapılması için Kurum tarafından işverenlere e-posta gönderilecektir. e-posta gönderilebilmesi için işverenlerin e-posta adreslerini Kuruma bildirmeleri gerekmektedir. İşverenlerin elektronik posta adreslerini Kuruma ulaştırmaları hakkında bildirilecek son tarih 01/10/2012 olup, bu tarihe kadar 2011/50 sayılı Genelgenin çalışılmadığına dair bildirimle ilgili hükümlerinin uygulanmasına devam edilecektir” ifadesine yer verilmiştir.

 

Anılan Genelgede belirtilen süre 30/09/2012 tarihli duyuru ile 31/12/2012 tarihine kadar uzatılmıştır. Öte yandan işverenlerin e-posta adreslerinin ve cep telefon numaralarının giriş yapılacağı ve Kurum tarafında kayıt altına alınacağı menüler çalışılmadığına dair bildirim girişi ekranlarında uygulamaya açılmıştır. Söz konusu menülere http://uyg.sgk.gov.tr/vizite/welcome.do web adresinden ulaşılacaktır.

 

İşverenlerin 4/a kapsamındaki sigortalılarına verilen istirahat raporları için çalışılmadığına dair bildirim girişi yapılması hakkında Kurum tarafından kendilerine gönderilen e-maillerin ulaşacağı e-posta adreslerini ve cep telefon numaralarını 31.12.2012 tarihine kadar açılan menülerden Kuruma bildirmeleri gerekmektedir.

 

Tüm ilgililere önemle duyurulur.

 

Duyurunun aslı için tıklayınız

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA