27 Nisan 2024
  • Ankara21°C
  • İstanbul15°C
  • Bursa16°C
  • Antalya21°C
  • İzmir23°C

İZMİR TİRE DEVLET HASTANESİ HİMSS EMRAM SEVİYE 7 ÖDÜLÜ ALMAYA HAK KAZANDI

Digital Hastane Dönüşüm Sürecinde Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumuna bağlı İzmir Tire Devlet Hastanesi Himss EMRAM Seviye 7 Ödülü almaya hak kazandı.

İzmir Tire Devlet Hastanesi Himss EMRAM Seviye 7 Ödülü almaya hak kazandı

29 Nisan 2016 Cuma 11:44

TC Sağlık Bakanlığı, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu ve HIMSS işbirliğinde yürütülen dijital hastane değerlendirme çalışmaları kapsamında HIMSS temsilcileri ve bağımsız gözlemci tarafından 26 Nisan 2016 tarihinde İzmir Tire Devlet Hastanesi'nin Seviye 7 yerinde değerlendirme ziyareti gerçekleştirilmiştir.

İzmir Tire Devlet Hastanesi, Himss Değerlendirme süreçlerini başarı ile geçtiğinden dolayı HIMSS tarafından Türkiye'nin ilk, Avrupa da ise dördüncü, Himss EMRAM Seviye 7 hastanesi olmayı hak etmiştir. HIMSS EMRAM dijital hastane değerlendirmesine göre Seviye 7, en üst aşamayı temsil etmektedir.

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA