30 Nisan 2024
  • Ankara18°C
  • İstanbul16°C
  • Bursa16°C
  • Antalya28°C
  • İzmir20°C

KADINLAR NEDEN SEKSİ KIYAFETLER ALIR?

Ne sinirlilik, ne sevgiliden ayrılma ne de sevgiliyi kıskandırmak için... Bakın sebep ne? kadınlar üreme döneminde salgıladıkları hormonlar nedeniyle,..

Kadınlar neden seksi kıyafetler alır?

06 Ağustos 2010 Cuma 11:11

İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre, kadınlar üreme döneminde salgıladıkları hormonlar nedeniyle o dönemdeki alışverişlerinde daha seksi kıyafetler tercih ediyor.

İngiltere'nin Tüketici Araştırmaları Dergisi'nde yayınlanacak olan bir araştırmaya göre, kadınların üreme döneminde salgıladıkları hormonlar nedeniyle alışverişte daha seksi kıyafetler tercih ettiği ortaya çıktı.

Yumurtlama dönemindeki kadınların içgüdüsel olarak diğer kadınlardan daha seksi görünme ve ideal partneri bulma amacında olduğunu vurgulayan uzmanlar, kadın vücudunda salgılanan hormonların her konuda olduğu gibi alışverişte de direkt ve büyük etkisinin bulunduğunu dile getirdi.

ERKEĞİ ELDE ETME İSTEĞİ

ABD'de bulunan Minnesota Üniversitesi'nden Doktor Kristina Durante, kadınların doğurganlık döneminde bilinçsizce ilgi çekici ve seksi kıyafetlere yöneldiği, çevresindeki diğer seksi kadınlardan daha ilgi çekici olma ve istediği erkeği elde etme isteğinde olduğunu belirtti. 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA