02 Mayıs 2024
  • Ankara13°C
  • İstanbul15°C
  • Bursa17°C
  • Antalya25°C
  • İzmir24°C

KAMU HASTANE BİRLİK, SAĞLIK TESİSİ KARNE VE GÖSTERGE KARTLARI SORULARI İÇİN İLETİŞİM FORMU

Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından Kamu Hastane Birlik, Sağlık Tesisi Karne ve Gösterge Kartları soruları için iletişim formu hakkında duyuru yayımlanmıştır.

Kamu Hastane Birlik, Sağlık Tesisi Karne ve Gösterge Kartları soruları için iletişim formu

25 Aralık 2012 Salı 22:45

Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından Kamu Hastane Birlik, Sağlık Tesisi Karne ve Gösterge Kartları soruları için iletişim formu hakkında duyuru yayımlanmıştır;

 

663 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kurulan 87 birlik ve bunlara bağlı sağlık tesislerinden Verimlilik Dairesi çalışma kapsamına giren karne, gösterge kartları, yerinde değerlendirmeler, klinik kalite çalışmaları gibi konularda oluşabilecek soruları [email protected] elektronik posta adresine çalıştığı sağlık tesisi/birliğin kurumsal elektronik postası yoluyla yazmaları gerekmektedir. Sorular aşağıda verilen formatta doldurulmalıdır. Soru formunda doldurulmayan alan bulunursa, sorulara cevap verilmeyecektir. Telefonla bağlantı kurma saatleri 16:00-18:00 arasında olup, sorularınız ilgili görevliler tarafından kayıt edilecek ve cevaplar en kısa zamanda elektronik posta yoluyla iletilecektir. Daire çalışmalarının aksamaması için lütfen telefonla sorulara anında cevap ya da ilgili kişi istemeyiniz.

İletişim Formu İçin tıklayınız

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA