29 Nisan 2024
  • Ankara18°C
  • İstanbul14°C
  • Bursa15°C
  • Antalya18°C
  • İzmir17°C

KAMU HASTANELERİ BİRLİK VE SAĞLIK TESİSİ YÖNETİCİLERİNİN DİKKATİNE DUYURU

Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından Kamu Hastaneleri Birlik ve sağlık tesisi yöneticilerinin dikkatine duyuru yayımlanmıştır.

Kamu Hastaneleri Birlik ve sağlık tesisi yöneticilerinin dikkatine duyuru

19 Şubat 2013 Salı 12:08

Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından Kamu Hastaneleri Birlik ve sağlık tesisi yöneticilerinin dikkatine duyuru yayımlanmıştır;

 

Kamu Hastaneleri Birlik ve Sağlık Tesisi Yöneticilerinin Dikkatine!

Kurumumuza gelen sorular doğrultusunda Verimlilik Biriminin işleyişi hakkında yanlış bir algılama söz konusu olduğu anlaşılmıştır.

Sağlık tesislerinin, izleme ve değerlendirmeye yönelik verilerini hastane yöneticisinin görevlendireceği bir başhekim yardımcısı ya da müdür yardımcısı aracılığıyla Genel Sekreterlik bünyesindeki Verimlilik Birimine ilgili dönemde iletmesi sadece birliğin kendisine bağlı sağlık tesislerinin mevcut durumlarını görmesi ve zamanında, doğru bir şekilde verilerin girilmesini sağlamalarını amaçlamaktadır.

Göstergeler için gerekli veri elemanları Sağlık-Net2 koordinasyonu ile TSİM, TDMS, MKYS, ÇKYS, İKYS, MHRS, UHESA ve Bakanlık birimlerinin kullanmış oldukları bilgi sistemleri aracılığı ile temin edilmektedir. Karneye esas teşkil eden göstergelerin hesaplanması Kurumumuz tarafından yapılmakta olup, sizlerden beklenen sadece verilerin zamanında ve doğru şekilde gerekli veri tabanlarına gönderilmesidir

Önemle duyurulur.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA