30 Nisan 2024
  • Ankara12°C
  • İstanbul13°C
  • Bursa14°C
  • Antalya21°C
  • İzmir13°C

KLİNİK ARAŞTIRMA TARAFLARININ DİKKATİNE DUYURU-04.06.2020

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbî Cihaz Kurumu tarafından Klinik araştırma taraflarının dikkatine (Klinik Araştırmalar ve Biyoyararlanım/ Biyoeşdeğerlik Çalışmaları Etik Kurullarının Standart Çalışma Yöntemi Esasları) duyuru yayımlandı.

Klinik araştırma taraflarının dikkatine duyuru-04.06.2020

05 Haziran 2020 Cuma 14:26

 

Klinik Araştırma Taraflarının Dikkatine (Klinik Araştırmalar ve Biyoyararlanım/Biyoeşdeğerlik Çalışmaları Etik Kurullarının Standart Çalışma Yöntemi Esasları

Klinik Araştırmalar ve Biyoyararlanım/Biyoeşdeğerlik Çalışmaları Etik Kurullarının Standart Çalışma Yöntemi Esasları gündemdeki ihtiyaçlara istinaden güncellenmiş olup Kılavuza duyuru ekinden ve https://www.titck.gov.tr/faaliyetalanlari/ilac/klinik-arastirmalar adresinde “Etik Kurul” başlığı altından ulaşabilirsiniz.

İlgililere önemle duyurulur.

 

Klinik Araştırmalar ve Biyoyararlanım-Biyoeşdeğerlik Çalışmaları Etik Kurullarının Standart Çalışma Yöntemi Esasları için tıklayınız

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA