30 Nisan 2024
  • Ankara20°C
  • İstanbul17°C
  • Bursa16°C
  • Antalya30°C
  • İzmir21°C

KOZMETİK FİRMALARINA DUYURU

"e-Bildirim Firma Kılavuzu" doğrultusunda yapılan kayıtlar esnasında; “Firma kayıt ekranı” ve “Firma yetkilisi kayıt ..

Kozmetik Firmalarına Duyuru

27 Mayıs 2010 Perşembe 20:05

"e-Bildirim Firma Kılavuzu" doğrultusunda yapılan kayıtlar esnasında; “Firma kayıt ekranı” ve “Firma yetkilisi kayıt Ekranları”nın kaşeli ve ıslak imzalı çıktıları ile firma yetkilisinin imzasının bulunduğu firma imza sirkülerinin Sağlık Bakanlığı Genel Evrak Şubesinden geçirilmek suretiyle resmi yolla Genel Müdürlüğümüze gönderilmesinden sonra Genel Müdürlüğümüzce firma kayıtları ve firma yetkilisi kayıtları onaylanarak firma yetkilisinin sisteme işlediği e-posta adresine şifre gönderilecektir. Firma yetkilisinin firmanın sahibi veya ortağı, firma imza sirkülerinde adı ve imzası bulunan kişi olması zorunludur.

Bu nitelikleri taşımayan fakat IEGM 2007 projesi kapsamında firma yetkilisi tarafından görevlendirilen/vekalet verilen kişilerin “Sistem Kullanıcısı” olarak tanıtılması gerekmektedir. Sistem kullanıcı ve UZEM yetkilisi statülerindeki kullanıcıların kayıtları ve kayıt değişiklikleri şifre edinildikten sonra firma yetkilisi tarafından yapılacaktır.

Sisteme halen kayıtlı firmaların sistem kullanıcılarına ilişkin değişiklikler de “Firma Yetkilisi” statüsünde kayıtlı kişiler tarafından yapılacaktır.

Ayrıntılı bilgi için ekteki kılavuzu inceleyiniz.
 

Ekteki dosya

İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü

Yorumlar
SON DAKİKA