29 Nisan 2024
  • Ankara20°C
  • İstanbul15°C
  • Bursa16°C
  • Antalya30°C
  • İzmir24°C

MEDULA HASTANE HİZMET KAYIT SÜRECİNDE YAPILACAK DEĞİŞİKLİKLERİN AKTARILACAĞI PANEL

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü tarafından Medula Hastane Hizmet Kayıt Sürecinde Yapılacak Değişikliklerin Aktarılacağı Panelile ilgili duyuru yayımlandı.

Medula Hastane Hizmet Kayıt Sürecinde Yapılacak Değişikliklerin Aktarılacağı Panel

27 Haziran 2013 Perşembe 16:18

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü tarafından Medula Hastane Hizmet Kayıt Sürecinde Yapılacak Değişikliklerin Aktarılacağı Panelile ilgili duyuru yayımlandı;

 

T.C.
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI
Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü 

27.06.2012 

DUYURU 

MEDULA HASTANE HİZMET KAYIT SÜRECİNDE YAPILACAK DEĞİŞİKLİKLER
İLE İLGİLİ PANEL HAKKINDA DUYURU

Kurumumuz Medula uygulamaları performans iyileştirme çalışmaları devam etmekte olup, gelişen teknolojiye göre yazılımlarımız ve donanımlarımız sürekli güncellenmektedir.

Bu kapsamda Medula Hastane Hizmet Kayıt web servisinin daha etkili ve izlenebilir bir şekilde hizmet verebilmesi için; servis üzerinde güvenlik ve performans ile ilgili değişiklikler yapılmış, kontroller eklenmiş ve servis test ortamında yeni adresine taşındığı 13/06/2013 tarihli duyurumuzda bildirilmiştir.

Yapılan değişiklikler ile ilgili bilgilendirme, soru ve cevaplarınızı içeren bir panel düzenlenecektir. Panel 28/06/2013 tarihinde saat 14:00 de Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Erdoğan Özen Konferans salonunda olacaktır. Tüm Hastane Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımcıları ile Sağlık Hizmet sunucularına ait Bilgi İşlem personelinin Panele katılmasını önemle rica ederim.

ADRES:

SGK Başkanlık Binası
Erdoğan ÖZEN Konferans Salonu
28/06/2013 saat 14:00
Ziyabey Cad. No:6 Balgat ANKARA

 

Duyurunun aslı için tıklayınız

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA