07 Mayıs 2024
  • Ankara8°C
  • İstanbul14°C
  • Bursa11°C
  • Antalya18°C
  • İzmir16°C

MEME ESTETİĞİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER

Meme rekonstrüksiyonu sizin için doğru bir seçim mi? On binlerce göğüs kanseri hastası için yanıt evet olmuştur.

Meme Estetiği Hakkında Bilmeniz Gerekenler

14 Ekim 2014 Salı 17:32

Meme'nin Yeniden Yapımı (Rekonstruksiyon)

Meme rekonstrüksiyonu sürecinde yer alan birçok seçenek vardır. Belkide sorulacak en önemli soru şudur: Meme rekonstrüksiyonu sizin için doğru bir seçim mi? On binlerce göğüs kanseri hastası için yanıt evet olmuştur.

Doç.Dr. Gürsel TURGUT'un kendi geliştirdiği teknik sayesinde his kaybı olmadan, iz bırakmadan, süt verme fonksiyonunu kaybetmeden!

Bugün, mastektomi geçirmiş kadınların çoğu meme rekonstrüksiyonu için iyi birer adaydır. M
astektominin ardından, kadınlar birçok farklı meme rekonstrüksiyonu yaptırmayı seçerler. Bazıları kendilerini eksikli hissederler veya kadınsı hissetmezler. Birçok kadın için, meme rekonstrüksiyonu, kendilerini daha iyi hissetmelerini ve hayata yeni bir başlangıç yapmak için iyi bir yoldur.


Daha hızlı ve daha kolay meme rekonstrüksiyonu

Meme rekonstrüksiyonunu seçen kadınlar için daha kolay ve daha yeni cerrahi prosedürler mevcuttur ve bunlar genellikle iyi sonuçlar verirler. Bu yeni cerahi tekniklerden birine tek aşamalı meme rekonstrüksiyonudenir ve broşürdede açıklanmaktadır.

TEK AŞAMALI MEME REKONSTRUKSİYONU

Mentor hem bir doku genişleticisi hem de uzun süreli bir meme implantı olarak kullanılabilecek meme implantları üreten az sayıda şirketten biridir. Bu implantlar te aşamalı meme rekonstrüksiyonunda kullanılırlar. Bu prosedür doktorlar arasında daha populer hale gelmektedir. Çünkü bu hastaların memelerinin onarılması için ikiveya daha çok sayıda operasyon yerine sadece bir operasyon geçirmelerinin yeteceği anlamına gelmektedir.



Nasıl yapılır?

Mastektomi sırasında bir genişletici / meme implantı kombinasyonu göğüse yerleştirilir. Aletin implantın yanına yerleştirilmiş küçük bir dolum tüpü ve kafası vardır. Haftalar ve aylar süresince implantı genişletmek ve dokuyu büyütmek için ağızdan salin enjekte edilir. İstenen boyuta ulaşıldığında dolup tüpü ve ağız basit bir ofis prosedürü ile alınabilir ve implant yerinde kalır.

Detaylı Bilgi İçin

http://www.gurselturgut.com/meme-estetik-uygulamalari.html
https://www.facebook.com/drgurselturgut

Doç.Dr. Gürsel TURGUT
www.gurselturgut.com 

İlandır

Yorumlar
SON DAKİKA