30 Nisan 2024
  • Ankara18°C
  • İstanbul15°C
  • Bursa16°C
  • Antalya24°C
  • İzmir22°C

MERAM SAĞLIK ÜSSÜ OLUYOR

 Meram Belediyesi tarafından, Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü karşısında yaptırılacak olan hastanenin temeli kısa bir süre içinde atılacak.

Meram sağlık üssü oluyor

13 Aralık 2008 16:53

 Meram Belediyesi tarafından, Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü karşısında yaptırılacak olan hastanenin temeli kısa bir süre içinde atılacak.

Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, üniversite hastanesi olarak hizmet verecek bu tesisin tamamlanmasıyla Meram'ın önemli bir sağlık üssü haline geleceğini söyledi. Başkan Tuzcuoğlu, yapımcı firma tarafından hafriyat çalışmaları başlatılan Darüşşifa Hastanesi inşaat alanında, incelemelerde bulundu. Belediye olarak planladıkları ikinci önemli hastane projesini Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü'nün karşısındaki kendilerine ait arazide yapacaklarını belirten Başkan Tuzcuoğlu, "Bu hastanede aynı zamanda tıp eğitimi verilecek olması ve üniversite hastanesi olarak hizmet verecek olması, Konya'mızı sağlık sektöründe önemli merkezlerden biri haline getirecektir" dedi. Fakir hastaların bu hastanede belediye kontenjanından ücretsiz olarak faydalanabileceğine de dikkat çeken Tuzcuoğlu, "Temel atma için hafriyat çalışmaları devam ediyor. Bayram sonrasında uygun bir tarihte temelini atmayı planlıyoruz. Tamamlandığında Konya'mıza çok önemli hizmetler verecektir. Bölgemize ve halkımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Yorumlar
SON DAKİKA