02 Mayıs 2024
  • Ankara13°C
  • İstanbul15°C
  • Bursa17°C
  • Antalya25°C
  • İzmir24°C

"ONLİNE KAMERA SİSTEMİ"NE TAM NOT

Bilecik Devlet Hastanesi Genel Yoğun Bakım Ünitesi’ne kurulan 'Online Kamera Sistemi', tedavileri süren hastalarını internet üzerinden de olsa görmek isteyen yakınlarına büyük kolaylık sağlıyor.

"online kamera sistemi"ne tam not

29 Kasım 2013 Cuma 11:26

Bilecik Devlet Hastanesi örnek bir uygulamayı hayata geçirdi. Genel Yoğun Bakım Ünitesine kurulan sistem sayesinde, yoğun bakımda yatan hastaları, yakınları dünyanın her yerinden izleyebilecek. Hastaların internet üzerinden görüntülü izlenmesine imkân sağlayacak çalışma hizmete girmesi vatandaşları memnun etti.

İHA Muhabirine konuşan Hastane Başhekimi Op. Dr. Hakan Yıldız, hasta yakınlarının, hergün ziyaret dönemi olan 13:00:14:00 saatlerinden 2 saat önce hastanenin 0228 212 1036 dahili 6524-6311 telefondan Bilgi İşlemi Servisi’nin arayarak bu hizmeti aldığını belirtti. Kullanıcı adı ve şifresi alan hasta yakınlarının, kullanıcı adı ve şifrenizi alarak www.bilecikdh.gov.tr internet adresi üzerinden ilgili sayfaya girdiğini belirten Dr. Yıldız “Ana sayfada bulunan ‘Online Ziyaret’ sekmesine tıklayan hasta yakını, kullanıcı adı ve şifre ile görüntüyü izlemeye başlıyor. Genel Yoğun Bakım Ünitesi personeli, her hasta yakını için ayrılan 10 dakika boyunca hastasının canlı görüntüsünü ekrandan izleyebiliyor. Bu uygulama hasta yakınlarımızdan büyük memnuniyet almaktadır” diye belirtti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA