28 Nisan 2024
  • Ankara21°C
  • İstanbul16°C
  • Bursa20°C
  • Antalya29°C
  • İzmir24°C

ONLİNE SINAV İSTEĞİ

Lisans tamamlayarak üniversite mezunu olmak isteyen sağlık çalışanları sınavların internet üzerinden yapılmasını istedi.

Online sınav isteği

22 Nisan 2010 Perşembe 10:34

Türk Sağlık-Sen yaklaşık 30 bin sağlık çalışanı için lisans tamamlama eğitiminin yapıldığı, Erzurum Atatürk, Malatya İnönü ve Samsun 19 Mayıs üniversitelerine başvuru yaparak final ve bütünleme sınavlarının internet üzerinde yapılmasını talep etti.

Sendika tarafından yapılan başvuruda sağlık çalışanlarının iş gücü ve zaman kaybının önlenmesi ve ekonomik zorluk yaşayan çalışanların kayıp yaşamaması için final sınavlarının internet üzerinden yapılması istendi. Bunun mümkün olmaması halinde bütünleme sınavlarının internet üzerinden yapılması isteği dile getirildi.

Sendika tarafından yapılan başvuruda internet üzerinden sınav isteğinin çeşitli sebeplerle karşılanmaması halinde öğrencilerin, ulaşım, konaklama gibi sorunlar yüzünden mağdur olmaması için sınav merkezi sayılarının arttırılması talep edildi. Ayrıca üniversitelerden sağlık çalışanlarının sınavlara hazırlanması için sınav öncesinde soru havuzu oluşturarak eğitim portalında yayınlanması istendi.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA