02 Mayıs 2024
  • Ankara13°C
  • İstanbul13°C
  • Bursa13°C
  • Antalya20°C
  • İzmir16°C

ÖZEL SAĞLIK HİZMET SUNUCULARINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRİCİ WEB SİTESİ HAKKINDA DUYURU

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü Tarafından "Özel Sağlık Hizmet Sunucularına İlişkin Bilgilendirici Web Sitesi Hakkında Duyuru" yayımlanmıştır.

Özel Sağlık Hizmet Sunucularına İlişkin Bilgilendirici Web Sitesi Hakkında Duyuru

03 Mayıs 2012 Perşembe 15:35

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü Tarafından "Özel Sağlık Hizmet Sunucularına İlişkin Bilgilendirici Web Sitesi Hakkında Duyuru" yayımlanmıştır;

 

ÖZEL SAĞLIK HİZMET SUNUCULARINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRİCİ WEB SİTESİ
HAKKINDA DUYURU


Genel sağlık sigortası kapsamındaki kişilerin, sağlık hizmeti satın alabilecekleri özel sağlık hizmet sunucuları (SHS) hakkında genel bilgi edinebilmeleri, özel sağlık hizmeti sunucularının sundukları hizmetlerin neler olduğu, çalışan doktorların mesleki bilgileri ve ödenecek maksimum ilave ücret oranı gibi konularda bilgilendirilmeleri amacıyla bir web sitesi hazırlanmıştır.

Sitedeki bilgiler MEDULA Sisteminden alınmaktadır. Ayrıca özel SHS ler tarafından girilmesi gereken bilgiler de vardır ve bunun için hazırlanan kılavuz ektedir. Söz konusu bilgilerin 10.05.2012 tarihe kadar aşağıdaki link adresine giriş yapılarak doldurulması gerekmektedir.

Bilgilerinizi rica ederim.

Ek: SHS Veri Girişi Kullanım Kılavuzu

http://kesenek.sgk.gov.tr/OzelSHSBilgi/pages/index.faces

Duyurunun aslı ve ek için tıklayınız

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA