04 Mayıs 2024
  • Ankara12°C
  • İstanbul14°C
  • Bursa13°C
  • Antalya15°C
  • İzmir15°C

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDA SÖZLEŞMELİ YÖNETİCİ PERFORMANS DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Muhammet Güven, "Sözleşmeli Yönetici Performans Değerlendirme Yönergesi” kapsamında sağlık il yöneticileriyle bir araya geldi.

Sağlık Bakanlığı'nda sözleşmeli yönetici performans değerlendirme toplantısı yapıldı

13 Eylül 2018 Perşembe 08:49

Toplantıda il sağlık müdürleri, başkan, başkan yardımcıları, ilçe sağlık müdürleri, başhekim, başhekim yardımcıları ile hastane müdür ve müdür yardımcılarının değerlendirilmesine ilişkin çalışmalar görüşüldü.

10-12 Eylül 2018 tarihlerinde Sağlık Bakanlığı konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda 3 farklı grupta İl Sağlık Müdürleri, Yönetim İzleme Değerlendirme Biriminden sorumlu başkanları ile Yönetim İzleme Değerlendirme Birim sorumlularının katılımı ile eğitimler düzenlendi.

Eğitimde, 81 ilden gelen katılımcılara performans değerlendirme çalışmaları, performans kriterleri, sözleşmeli yönetici performans değerlendirme yönergesi, gösterge kartları, hastane gruplandırma çalışması ve sözleşmeli yönetici performans değerlendirme sistemi konularında bilgiler verilerek geri bildirimler alındı.

Toplantı ile performans değerlendirme çalışmaları hakkında bilgiler vermek ve sağlıklı  iletişim kanalları oluşturmak amaçlandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA