02 Mayıs 2024
  • Ankara15°C
  • İstanbul16°C
  • Bursa18°C
  • Antalya23°C
  • İzmir23°C

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN 'AMBULANS' AÇIKLAMASI

Sağlık Bakanlığı’nca, Suriye ordusunun 112 ambulanslarını tahrip ettiği iddialarına ilişkin, ”Sağlık Bakanlığı 112 ambulanslarının isyancıları taşıdığı iddiası gerçeği yansıtmadığı gibi hiçbir ambulansımız belirtilen şekilde bir ...

Sağlık Bakanlığı'ndan 'ambulans' açıklaması

01 Kasım 2012 Perşembe 14:11

Sağlık Bakanlığı’nca, Suriye ordusunun 112 ambulanslarını tahrip ettiği iddialarına ilişkin, ”Sağlık Bakanlığı 112 ambulanslarının isyancıları taşıdığı iddiası gerçeği yansıtmadığı gibi hiçbir ambulansımız belirtilen şekilde bir tahribata uğramamıştır” ifadesi kullanıldı.

Sağlık Bakanlığı, bugün bazı internet sitelerinde İran Al Alam televizyon kanalına dayandırılarak verilen, ”Suriye ordusunun Türkiye’den Suriye’deki İdlib kentine isyancıları taşıyan Türk 112 ambulanslarını hedef alarak tahrip ettiği” iddiaları üzerine yazılı açıklama yaptı.

Daha önce de kamuoyuna duyurulduğu gibi 112 acil yardım ambulanslarının sınırların ötesine geçmesinin söz konusu olmadığı vurgulanan açıklamada, ”Haberlerde yer alan Sağlık Bakanlığı 112 ambulanslarının isyancıları taşıdığı iddiası gerçeği yansıtmadığı gibi hiçbir ambulansımız belirtilen şekilde bir tahribata uğramamıştır” ifadesine yer verildi.
 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA