09 Mayıs 2024
  • Ankara20°C
  • İstanbul19°C
  • Bursa21°C
  • Antalya22°C
  • İzmir22°C

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN MİLLİLER'E İLGİNÇ TEBRİK

Sağlık Bakanlığı, A Milli Takım'ın İsveç'i deplasmanda 3-2 yenmesinin ardından sosyal medya paylaşımı en cok konuşulan konulardan biri oldu.

Sağlık Bakanlığı'ndan Milliler'e ilginç tebrik

12 Eylül 2018 Çarşamba 12:57

 

Milli Takımımızın muhteşem bir geri dönüşle İsveç'i 3-2 yendiği karşılaşma sonrasında, maçın kahramanı Emre Akbaba ile ilgili paylaşım fırtınasına Sağlık Bakanlığı da katıldı.

A Milli Takımımız İsveç karşısında 2-1 mağlupken 62. dakikada oyuna giren ve 2 gol atan Emre Akbaba'ya sevgi seli büyüyerek devam ediyor. Akbaba için sosyal medyada yüzlerce paylaşım yapılırken, bunlardan biri de Sağlık Bakanlığı'nın resmi hesabından geldi. 

Sağlık Bakanlığı, A Milli Takım'ın İsveç'i deplasmanda 3-2 yenmesinin ardından, "Acil: 112, SABİM: 184, MHRS: 182, İtfaiye: 110, Polis İmdat: 155, Emre Akbaba: 20" şeklinde paylaşımda bulundu.

Bakanlığın kutlama mesajı sosyal medyada en cok konuşulan konulardan biri oldu.

 

 

 

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA