29 Nisan 2024
  • Ankara21°C
  • İstanbul15°C
  • Bursa16°C
  • Antalya26°C
  • İzmir24°C

SAĞLIK BİLGİ SİSTEMLERİ VE DİJİTAL HASTANE BÖLGESEL EĞİTİM TOPLANTISI

Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından Sağlık Bilgi Sistemleri ve Dijital Hastane (HIMSS) Bölgesel (Ankara) Eğitim Toplantısı hakkında duyuru yayımlandı.

Sağlık Bilgi Sistemleri ve Dijital Hastane Bölgesel Eğitim Toplantısı

25 Ocak 2016 Pazartesi 15:24

Bakanlığımızın HIMSS ile imzaladığı protokol çerçevesinde Kurumumuza bağlı sağlık tesislerinde dijital hastane skorlama çalışmaları 2014-2015 yılında olduğu gibi 2016 yılı içinde de devam etmektedir. Daha önce düzenlenen çalıştaylarda kurumumuza bağlı sağlık tesislerinden çalıştaya katılan 520 sağlık tesisinin EMRAM değerlendirmesi yapılmış olup, EMRAM değerlendirmesi tamamlanmamış hastanelerinde süreci devam etmektedir.

Bu doğrultuda; 01-02 Şubat 2016 tarihlerinde Kurumumuz Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda "Digital Hastane Eğitim Toplantısı" yapılacaktır. Toplantıya davet edilen hastanelere ait alınan Makam Oluru, Hastane Katılımcı listesi ve Programa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

NOT: Toplantıya katılacak "Online Form" dolduracak personellerin yanlarında Dizüstü bilgisayarları ile katılmaları gerekmektedir. 


► Görevlendirme Onayı için tıklayınız

► Katılımcı Listesi için tıklayınız 

► Program için tıklayınız 

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA