08 Mayıs 2024
  • Ankara6°C
  • İstanbul13°C
  • Bursa11°C
  • Antalya15°C
  • İzmir14°C

SAĞLIK KURUMLARININ ARAÇ AKARYAKIT GİDERLERİNDE %5,5 İNDİRİM!

medForum üyeleri şimdi kurum araçlarının akaryakıt giderlerinde %5,5 indirim kazanıyor. Siz de katılın, %7,5’a varan indirimlerden birleşerek faydalanalım.

Sağlık kurumlarının araç akaryakıt giderlerinde %5,5 indirim!

15 Kasım 2016 Salı 14:05

Günümüzde, akaryakıt tüketimi kurumların stratejik tedarik kalemlerinden biri haline geldi. Filo büyüklüğüne göre şekillenen taşıt tanıma sisteminde medForum üyelerine en düşük maliyetli çözümü sunmak üzere çalışmalarımızı tamamladık ve üyelerimiz %5,5 maliyet indiriminden faydalanmaya başladılar bile.

Üye sayımız arttıkça %7,5 olarak yansıyacak indirim oranı için oluşturduğumuz sinerjiye katılmak için hemen hemen 0850 811 6475 numaralı telefondan veya [email protected] adresinden bize ulaşın.

Kurumunuza oluşturacağınız maliyet avantajının yanısıra, hangi aracınıza, nerede, ne zaman ve ne kadar yakıt alındığını; araçlarınızın kilometre başına yakıt tüketimini rutin raporlarla görecek; istasyonlarda ödeme, fiş alma gibi süreçlerde zaman kaybetmeden ikmal yapabilecek; ödemelerinizi tek bir noktaya periyodik faturalar ile yaparak muhasebe ve idari işlem trafiğini azaltacaksınız.

İlandır

Yorumlar
SON DAKİKA