06 Mayıs 2024
  • Ankara9°C
  • İstanbul13°C
  • Bursa9°C
  • Antalya18°C
  • İzmir15°C

SAĞLIK PERSONELİNE HAKARETE 4 YIL HAPİS CEZASI!

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktor ve personeline hakaret eden sanığa mahkeme 4 yıl hapis cezası verdi.

Sağlık personeline hakarete 4 yıl hapis cezası!

19 Şubat 2013 Salı 10:26

İşlediği bir suçtan dolayı Kırşehir E Tipi Kapalı Cezaevinde hükümlü olan ve sağlık sorunları nedeniyle getirildiği Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Dr. Hüseyin Kahraman, hemşire Nuray Kubilay ve sağlık memuru Rıza Göktaş'a hakaret eden Koray Melih Öke hakkında, Kırşehir 2. Sulh Ceza Mahkemesinde 4 yıl hapis cezası verildi.

Duruşmaya, sağlık çalışanları Kahraman, Göktaş ve Kubilay ile Adana E Tipi Kapalı Cezaevinde cezasını çeken sanık Öke katılmadı. Kahraman'in ifadesinde, "Kendisi şeker hastasıdır. Kasıtlı olarak kola içip kendisini hastaneye sevk ettirmektedir. Olay günü de bize 'soytarılar' demiştir" dediği belirtildi.

Hemşire Kubilay ve sağlık memuru Göktaş'in da ifadelerinde, sanık Ökenin kendilerine "soytarılar" dediğini vurguladıkları kaydedildi. Sanık Ökenin ise ifadesinde, "Olay sırasında şekerim 600'ün üzerine çıktığı için şuur bulanıklığı yaşamıştım" diye kendisi savundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA