29 Nisan 2024
  • Ankara14°C
  • İstanbul14°C
  • Bursa15°C
  • Antalya20°C
  • İzmir17°C

SAĞLIKTA DÖNÜŞÜM VE SOSYAL GÜVENLİK REFORMU PROJESİ İÇİN PERSONEL İSTİHDAMI

Sağlıkta Dönüşüm ve Sosyal Güvenlik Reformu Projesi (SDSGRP) Kapsamında "Yazılım Geliştirici" ve "Veri Tabanı Uzmanı" İstihdam Edilecektir .

Sağlıkta Dönüşüm ve Sosyal Güvenlik Reformu Projesi İçin Personel İstihdamı

14 Ekim 2010 Perşembe 17:34

Sağlıkta Dönüşüm ve Sosyal Güvenlik Reformu Projesi (SDSGRP) Kapsamında "Yazılım Geliştirici" ve "Veri Tabanı Uzmanı" İstihdam Edilecektir (Strateji Geliştirme Başkanlığı).

İLGİ BİLDİRİME DAVET!

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, Sağlıkta Dönüşüm Projesi’nin devamı niteliğinde olan Sağlıkta Dönüşüm ve Sosyal Güvenlik Reformu Projesinin (SDSGRP) uygulanması için Dünya Bankasından 7717 TU No’lu bir ikraz sağlamıştır. İkrazın bir bölümü T.C. Sağlık Bakanlığı, Strateji Geliştirme Başkanlığınca tarafından “Yazılım Geliştirici” istihdamı için kullanılacaktır.

Referans No: HTSSRP/SGB/2010/INDIVIDUAL/IC/04

Yazılım Geliştirici pozisyonu için tıklayınız.

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, Sağlıkta Dönüşüm Projesi’nin devamı niteliğinde olan Sağlıkta Dönüşüm ve Sosyal Güvenlik Reformu Projesinin (SDSGRP) uygulanması için Dünya Bankasından 7717 TU No’lu bir ikraz sağlamıştır. İkrazın bir bölümü T.C. Sağlık Bakanlığı, Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından “Veri Tabanı Uzmanı” istihdamı için kullanılacaktır.

Referans No: HTSSRP/SGB/2010/INDIVIDUAL/IC/05

Veri Tabanı Uzmanı pozisyonu için tıklayınız.

Yorumlar
SON DAKİKA