29 Nisan 2024
  • Ankara15°C
  • İstanbul14°C
  • Bursa17°C
  • Antalya19°C
  • İzmir18°C

SEANSI 60 YTL'YE GENÇLİK AŞISI

Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksekokulu Cilt Bakımı ve Güzellik Programı'nda uygulanan "Anti-aging Retinol Bakım" ile yaşlılık çizgileri büyük oranda ortadan kaldırılarak, dokunun yenilenmesi sağlanıyor. Öğretim Görevlisi Nursel Altunkaynak yaptığı açıkla

Seansı 60 YTL'ye Gençlik Aşısı

28 Ocak 2008 09:40

Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksekokulu Cilt Bakımı ve Güzellik Programı'nda uygulanan "Anti-aging Retinol Bakım" ile yaşlılık çizgileri büyük oranda ortadan kaldırılarak, dokunun yenilenmesi sağlanıyor. Öğretim Görevlisi Nursel Altunkaynak yaptığı açıklamada Anti-aging Retinol Bakım ile özellikle orta yaş ile birlikte deride görülmeye başlanılan kırışıklık, çizgi, akne gibi istenmeyen görüntülerin ortadan kaldırılmasını sağladıklarını kaydetti.

-30 YAŞ ÜZERİ KADINLARA UYGULANIYOR-

Bir seansı 60 YTL olan "Anti-aging Retinol Bakım"a ilişkin Öğretim Görevlisi Nursel Altunkaynak, "Haftada 1 kez olmak üzere 5 seans uygulanan bu bakım ile cildin ölü tabakası temizlenerek, yaşlılık lekeleri giderilmeye çalışılıyor. Bu bakımı 30 yaş ve üzeri kadınlara uyguluyoruz" dedi.

Bakım esnasında yoğun A vitamini içeren ampuller, maske ve kremin kullanıldığını açıklayan Altunkaynak, "Kullandığımız ürünlerin içinde cilt için büyük önem taşıyan hyaluronik asit, soya proteini, allontoin, acı bakla meyvesi gibi maddeler yer alıyor. 1 saat kadar süren bakım ile cildin rengi ve tonu düzelmekte, deri canlılık kazanmakta" diye konuştu.

Yorumlar
SON DAKİKA