28 Nisan 2024
  • Ankara17°C
  • İstanbul15°C
  • Bursa17°C
  • Antalya23°C
  • İzmir20°C

SEKSİ BAKIŞLAR, ALIMLI KİRPİKLER!

Buğulu ve etkileyici bakışlara sahip olmak her kadının hayalidir… Peki bu bakışlara sahip olmanın yollarını biliyor musunuz?

Seksi bakışlar, alımlı kirpikler!

01 Kasım 2010 Pazartesi 20:09

Kirpikler makyajın en belirgin olduğu bölgelerin başında geliyor. Dolgun ve bakımlı kirpiklere uygulanan rimelle birlikte ortaya çıkan müthiş bakışlar her kadının hayalini süslüyor. Kirpiklerinize nasıl bakacağınızı bilirseniz eğer, doğal ve güzel bir görünüme bir adım daha yaklaşmış olacaksınız.

Kirpik dökülmesine karşı nasıl önlem almalıyız?
Herhangi bir sağlık nedeninden dolayı kirpikleriniz dökülmüyorsa eğer, bunun en büyük nedeni gözlerimizi ovuşturmamız. Ovuşturma sırasındaki mekanik kuvvet kirpiklerimizin dökülmesine yol açıyor. Kirpikler kendilerini yenilese bile, onları daha yoğun ve bakımlı hale getirmek de bizim elimizde. Takma kirpik uygulamaları bu ihtiyacı karşılasa da, makyajımızı temizledikten sonra yapacağımız bakım yağı uygulamalarıyla da kirpiklerimizi sağlıklı kılabiliriz. Kirpiklerimizin dökülmesini engelledikten sonra sıra geldi kirpikleri gürleştirmeye! Estetisyenler tarafından uygulanan kirpik ekletme işlemi işinizi oldukça kolaylaştırabilir. İster kalıcı ister geçici olarak yapılan ekletme işlemi, göz makyajıyla birlikte anlamlı bakışlar yaratabilir…

Bitkisel yağlar çok etkili!
Temiz bir cilde kavuştuktan sonra, kirpik diplerinizi kakao yağı, bitkisel yağlar ile beslemeniz kesinlikle öneriliyor. Besleyici kremlerin ardından, iyi ve kaliteli bir rimel seçimi de kirpik sağlığı açısından çok önemli!

Kakao yağı ile etkileyici bakışlara sahip olmak için tıklayın!
Bu önerileri uygulamanızın ardından, daha seksi ve alımlı bakışlara sahip olmanın tadını çıkarabilirsiniz!
 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA