29 Nisan 2024
  • Ankara21°C
  • İstanbul16°C
  • Bursa17°C
  • Antalya27°C
  • İzmir25°C

SES "VALİ ARSLAN'IN SÖZÜ DOĞRU!"

Sağlık ve Sosyal Emekçiler Sendikası (SES) Şubesi basın toplantısı yaparak, 'Devletin imkanları Sağlık-Sen'in hizmetine sunulmuştur' dedi.

SES "Vali Arslan'ın Sözü Doğru!"

24 Mayıs 2014 Cumartesi 10:49

Sağlık ve Sosyal Emekçiler Sendikası (SES) Şubesi, sendikaların siyasallaşma, devletin imkanlarını kullanma ve yandaş sendika ile yönetici kadrolara atanma konusunda basın toplantısı yapıldı.

Vali Yılmaz Arslan'ın "Sendikalar masaya yatırılmalı,İşçi ve memur sendikaları siyasi partilerin uzantısı görünümünden derhal uzaklaşmalıdır. Aksi durumda sendikacılık bitmeye mahkûmdur"

sözlerini anlamlı ve değerli bulduklarını belirten SES Şube Başkanı Mustafa Yurtsever

"Yıllardır bizler gerek sağlık iş kolumuzda ve gerekse tüm kamu kurumlarımızda idareciler üzerinden gelişen Memur-Sen örgütlenmesi ve kadrolaşmasını hep ifade ettik. Ama dinleyen olmadı" dedi.

SES Şube Başkanı Mustafa Yurtsever, Genel Merkez eski yöneticisi Sıdık Akın ve SES işyeri temsilcilerinin katılım sağladığı basın toplantısında söz alan Şube Başkanı Yurtsever, "Sağlık alanındaki idarecilerin çoğu liyakat sahibi değiller tamamen siyasi desteklerle yöneticilik yapıyorlar" dedi.

Yorumlar
SON DAKİKA