02 Mayıs 2024
  • Ankara12°C
  • İstanbul12°C
  • Bursa14°C
  • Antalya19°C
  • İzmir16°C

SGK MEDULA PATOLOJİ YAZILIMI - PROGRAMI

Microcell yazılımı hastane ve laboratuvarlarda hizmet vermek üzere tasarlanmış bir yazılımdır. Laboratuvar bilgi sistemi olan Microcell kullanımı oldukça kolay olan bir yazılımdır.

SGK Medula Patoloji Yazılımı - Programı

13 Nisan 2018 Cuma 16:47

Microcell yazılımı hastane ve laboratuvarlarda hizmet vermek üzere tasarlanmış bir yazılımdır. Laboratuvar bilgi sistemi olan Microcell kullanımı oldukça kolay olan bir yazılımdır. Yazılım tüm özel ve kamu hastanelerine kolayca entegre edilebilir. İzmir web yazılım tasarım işlerimizden birisi olan Microcell ile patoloji verilerinizin hızlı ve kolay bir şekilde aktarımını sağlayabilirsiniz. Web üzerinden sağlanan veri akışı çeşitli güvenlik testlerini başarı ile tamamlamıştır. Yazılım ile otomatik fatura sistemini kullanarak fatura kesim işlerinizi daha kolay ve hızlı bir şekilde halledebilirsiniz. Müşteri beklentileri doğrultusunda hazırlanmış olan yazılımımız e-imza modülleri sayesinde bir çok muadil yazılımdan daha teknolojik bir alt yapıya sahiptir. Sgk medula patoloji yazılım standardına %100 uyan Patoloji yazılımımızı sizde hemen kullanabilirsiniz.

Medula Patoloji Yazılımı

Microcell Yazılım ile laboratuvarlarınızda manuel olarak yaptığınız bir çok şeyi elektronik ortama kolayca taşıyabilirsiniz. Çalışanlarınıza yazılımı, herhangi bir eğitim masrafı yapmak zorunda kalmadan kolayca öğretebilirsiniz. Oldukça basit ve anlaşılabilir bir ara yüze sahip olan Microcell herkes tarafından kullanılabilir bir yapıdadır. Sisteme giriş ekranından yetkili olan tüm kullanıcılar giriş yapabilmektedir. Daha sonra açılan laboratuvar bilgi ekranından yeni veri girişi yapılabilir. Yeni veri girilirken hastaya ait detaylı bilgiler, yapılacak olan işlemin bilgisi, yapılacak olan işlemin ücreti gibi önemli bilgiler ve gerekli tüm detaylar eklenebilir. Yazılım ilgili numune laboratuvara gelene kadar işlemi bekletebilme özelliğine sahiptir. Gerekli numune laboratuvara ulaştığında ise sisteme girilen işlem başlatılır. Patoloji için kullanmak üzere İzmir web yazılım tasarım arıyorsanız doğru yerdesiniz. Patoloji testlerinin sonuçlarını manuel olarak görmek ve karşılaştırmak oldukça zahmetli bir iştir. Microcell Patoloji Yazılımı ile birlikte ilgili numunenin patoloji testleri yayınlandıktan sonra filtreleme işlemi uygulayabilirsiniz. Bu sayede görmek istediğiniz sonuçları daha detaylı ve diğer sonuçlar ile karıştırmadan görebilirsiniz. Yazılım sayesinde hastalara daha doğru ve kesin teşhisler koyabilirsiniz. İstediğiniz veriye ulaşmak için uygulama üzerinden arama yapabilirsiniz. Dosyaların dışarı aktarımını Excel formatında olmasını seçebilirsiniz. Excel formatı içerisinde raporun içerdiği tüm bilgileri görebilir ve düzenleyebilirsiniz. Microcell yazılım her alanda size ve hastanenize kolaylık sağlaması için oluşturulmuştur.

Patoloji Programı

Yazılımımız tüm gizli bilgileri oldukça güvenli bir şekilde saklamaktadır. Hastalara ait tüm özel bilgiler ve hastalık bilgileri dijital ortamda imzalı bir şekilde saklanmaktadır. Özel yetkisi bulunmayan hiçbir kullanıcı bu verilere erişememektedir. Hastalarınıza ait bütün verileri tek bir çatı altında oldukça güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Yazılıma rapor girişi yapıldığında fatura işlemleri otomatik olarak başlatılmaktadır. Bu sayede birden çok rapor girişi yapıldığında birden çok faturayı da e-fatura olarak hazırlamış olacaksınız. Yazılımımız sayesinde manuel olarak saatler süren işlemler oldukça kısa sürelere indirgenmiştir. Uygulama içerisinde giriş yapılmak için kullanılan şifreler, şifreli bir şekilde saklanmaktadır. İzmir web yazılım tasarım için sağlık alanında kullanılan en kullanışlı uygulamadır. E-fatura kullanarak kağıtlar için harcanılan paradan da tasarruf sağlamış olursunuz. Yazılım gönderilen numuneler için özel bir sekme oluşturmaktadır. Bu sayede gönderilen numunenin durumunu ve gönderilen laboratuvara ulaşıp ulaşmadığını oldukça kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yazılım size hız konusunda oldukça önemli avantajlar sağlayacak. Yazılım bunlara ek olarak aylık olarak SGK’ya bildirilmesi gereken kayıtları da tek tek raporlamaktadır. Bu sayede yollamanız gereken bütün raporlar online olarak her zaman elinizin altında bulunacak. Microcell sayesinde tüm iş süreçlerinizi online olarak uygulama üzerinden görüntüleyebileceksiniz. Herhangi bir çıktı almanız gerektiğinde de oldukça kolay ve resmi format üzerinden çıktınızı alıp gerekli mercilere gönderimini sağlayabilirsiniz. Bu sayede resmi bir sürü evrak arasında kaybolmaktan kurtulursunuz.

Patoloji Web Yazılımı

Yazılımın web ara yüzünde ise tüm giriş ve çıkışları kontrol edebilirsiniz. Herhangi bir istenmeyen kişinin giriş yapmasını oldukça kolay bir şekilde engelleyebilirsiniz. Ayrıca uygulamada yapılan tüm işlemlerin kayıtlarını da log ekranı üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Oluşturulan bütün raporlara bu ara yüz üzerinden erişebilir ve incelemeye alabilirsiniz. Microcell yazılım laboratuvarınızda manuel olarak yürüttüğünüz bütün işleri dijital ortama geçirerek size hem zamandan kazandıracak hem de laboratuvarınız için yaptığınız harcamalarınızda azalmayı sağlayacak. Tüm özel ve kamu hastanelerine kolayca uyum sağlayabilen yazılımımız sayesinde sisteme zahmetsiz bir şekilde geçebilirsiniz. Oldukça kolay ve kullanışlı yapısı sayesinde çalışanlarınız hiçbir zorluk yaşamadan sisteme uyum sağlayabilir. Laboratuvarınızda dijital ortama geçmek istiyorsanız Microcell sizin için en uygun uygulamadır.

Yorumlar
SON DAKİKA