05 Mayıs 2024
  • Ankara13°C
  • İstanbul16°C
  • Bursa15°C
  • Antalya21°C
  • İzmir18°C

SGK'DAKİ SON GELİŞMELER ÜZERİNE OHSAD AÇIKLAMASI

SGK'daki son gelişmeler üzerine Ohsad'ın yaptığı açıkla şöyledir; "Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı'nın 2008-61 sayılı genelge ve ekinde istenilen Zeyilname-3 ile ilgili olarak SGK Başkanlığı İstanbul Fatih Cibali Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü

SGK'daki son gelişmeler üzerine Ohsad açıklaması

01 Temmuz 2008 14:57

SGK'daki son gelişmeler üzerine Ohsad'ın yaptığı açıkla şöyledir; "Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı'nın 2008-61 sayılı genelge ve ekinde istenilen Zeyilname-3 ile ilgili olarak SGK Başkanlığı İstanbul Fatih Cibali Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü'nden Derneğimize gönderilen son açıklamayla ilgili olarak OHSAD Yönetim Kurulu ve hukukçularımız konu üzerinde görüşmelerini sürdürmektedir.

Görüşmeler sonucunda izlenecek yol sitemiz kanalıyla sizlere iletilecektir. Farklı yerlerden alınan duyumlara itibar edilmemesi önemle rica olunur. 

Konuyla ilgili olarak SGK İstanbul Fatih Cibali Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü 01.07.2008 Salı günü (bugün) mesai bitiminden sonra da göreve devam edeceklerini belirttiklerinden paniğe kapılınmamasını rica ederiz."

Yorumlar
SON DAKİKA