29 Nisan 2024
  • Ankara21°C
  • İstanbul15°C
  • Bursa16°C
  • Antalya26°C
  • İzmir24°C

SGK'NIN PROVİZYONU ÇÖKTÜ, UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) provizyon sisteminde bu sabah meydana gelen teknik arıza, hastanelerde uzun kuyrukların oluşmasına sebep oldu. Ankara'da bir çok hastanede, bu nedenle hastalardan sağlık karnelerinin ya da nüfus kağıtlarının fotokopisi ist

SGK'nın provizyonu çöktü, uzun kuyruklar oluştu

17 Kasım 2008 12:56

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) provizyon sisteminde bu sabah meydana gelen teknik arıza, hastanelerde uzun kuyrukların oluşmasına sebep oldu. Ankara'da bir çok hastanede, bu nedenle hastalardan sağlık karnelerinin ya da nüfus kağıtlarının fotokopisi istendi. Bunun sonucu da bir çok hastanenin poliklinik hizmetlerinde aksama meydana geldi.

Ankara 75.Yıl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile özel hastanelerden 29 Mayıs Hastanesi başta olmak üzere bir çok hastanenin polikliniğinde uzun kuyruklar oluştu.

Başta 75. Yıl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olmak üzere bir çok hastanede yetkililerin, bu fotokopi talepleriyle ilgili hastalardan herhangi bir ücret talep etmedikleri öğrenildi.

Sosyal Güvenlik Kurumu bilgisayarında meydana gelen arıza daha sonra giderildi. SGK yetkilileri, hafta sonu provizyon sistemindeki teknik çalışma nedeniyle aksaklık oluştuğunu belirterek, arızanın daha sonra giderildiğini ve hastalara normal provizyon verildiğini bildirdiler.

Yorumlar
SON DAKİKA