27 Nisan 2024
  • Ankara20°C
  • İstanbul14°C
  • Bursa13°C
  • Antalya21°C
  • İzmir21°C

SİEMENS HEALTHİNEERS'TEN KANSER FARKINDALIĞI İÇİN ETKİNLİK

Siemens Healthineers, kansersiz bir dünya için farkındalığı artıran ve toplumu harekete geçmeyi teşvik eden 4 Şubat Dünya Kanser günü kapsamında, kanser temalı filmlerin gösterimde olacağı film günleri düzenliyor.

Siemens Healthineers'ten kanser farkındalığı için etkinlik

26 Ocak 2023 Perşembe 12:28

Dünya Kanser Günü kapsamında 4-5 Şubat'ta Grand Pera'da düzenlenecek film günlerinde toplam 4 yapım izleyiciyle buluşacak.

Siemens Healthineers Türkiye açıklamasına göre, şirket, kansere yönelik toplumsal farkındalığı artırmak ve kamuoyunda erken teşhisin önemine dikkati çekmek amacıyla Siemens Healthineers Film Evresi gerçekleştiriyor.

Dünya Kanser Günü kapsamında Grand Pera'da 4-5 Şubat'ta düzenlenecek film günleri, kansere karşı savaşta erken teşhisin ve medikal tedavilerin yanı sıra moral, sevgi ve kararlılık gerektiği fikrinden hareketle, kansere karşı dimdik duran güçlü insanların savaşını beyazperdeye taşıyan yapımları izleyicilerle buluşturacak.

Sağlık hizmetlerinin herkes için, her yerde erişilebilir olması hedefiyle çalışan şirketin, toplumun tüm kesimlerinde kanser farkındalığını artırmak üzere düzenleyeceği Film Evresi, 2 Şubat'ta Cercle d'Orient Grand Pera'da düzenlenecek özel galayla kapılarını açacak. 4-5 Şubat'ta ise toplam 4 film Grand Pera Cinemo 1 Salonu'nda izlenebilecek.

Etkinlikte, Kasımda Aşk Başkadır (Sweet November), Aynı Yıldızın Altında (The Fault in Our Stars), Kız Kardeşimin Hikayesi (My Sister's Keeper) ile Ben, Earl ve Ölen Kız (Me and Earl and the Dying Girl) isimli filmler gösterilecek. Etkinliğin tüm gelirleri Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'na (KAÇUV) bağışlanacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA