03 Mayıs 2024
  • Ankara12°C
  • İstanbul13°C
  • Bursa11°C
  • Antalya20°C
  • İzmir17°C

'SIRA BEKLEYİN' DİYEN DOKTORA YUMRUK

Bursa'nın Kestel ilçesinde, bir doktor uğradığı yumruklu saldırı neticesinde hastanelik oldu.

'Sıra bekleyin' diyen doktora yumruk

29 Ağustos 2013 Perşembe 07:28

Edinilen bilgiye göre olay, Ahmet Vefik Paşa Aile Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi. Muayene olmak için sağlık merkezine gelen B.K, sıra beklemesi konusunda kendisini ikaz eden Dr. Hamdi S. ile tartıştı. Muayenehanede başlayan tartışma sağlık merkezinin giriş kapısına kadar devam etti. Vatandaşlar iki tarafı sakinleştirmek istediği sırada B.K. kapının önünde duran doktora yumrukla saldırdı. Doktor yüzüne isabet eden yumrukla kanlar içinde kaldı. İlk müdahalesi sağlık merkezindeki arkadaşları tarafından yapılan Hamdi S, 112 acil servis ekipleri tarafından Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Konula ilgili konuşan B.K'nin dayısı Orhan Özateş, "Yeğenim Ege Üniversitesi'nde okuyor. Burada aile doktoru yok. Hasta olduğu için doktordan ilaç yazmasını istemiş. Doktor ise yazmayacağını söylemiş. Bu yüzden biraz tartışmışlar. Önce doktor saldırmış. Olay bundan ibarettir" diye konuştu.

Doktora saldıran zanlı polis ekipleri tarafından sağlık merkezinin bahçesinde gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA