29 Nisan 2024
  • Ankara21°C
  • İstanbul15°C
  • Bursa16°C
  • Antalya26°C
  • İzmir24°C

SKANDAL AMELİYATHANE ÇALIŞMASI

Skandal ameliyathane bakanlığın denetlemenlerinde saklandımı? Ameliyat odalarında iki masa bulunan hastanede aynı odada 2 ameliyat yapılmakta. Bu konunun denetlemelerde nasıl ortaya çıkmadığı merak edilmekte.

Skandal ameliyathane çalışması

21 Temmuz 2014 Pazartesi 08:42

Egedoğumevi Hastanesi’nde görevli bir çalışan, “Saha Koordinatörleri hastanemizi denetlemeye geldi. Ancak denetmenlere, iki yatak uygulamasının yer aldığı ameliyathane salonu gösterilmedi. Bir ara önlem için iki ameliyathane yatağı arasına paravan konulmuştu. Ancak bu da bir çözüm değil” dedi.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı olan Ege Doğum Evi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan yoğunluk ve fiziki imkansızlıklar ilginç bir yöntemin kullanılmasına neden olmuştu.

Hastanenin beşinci katında yer alan ameliyathanedeki salonda yoğun zamanlarda iki hasta aynı anda ameliyat edilmişti. Olay görüntüler Ulasal medyada da büyük olay yaratmıştı. Ameliyata girecek hastaya salona girmeden önce diğer ameliyatı görmemesi için gözlerini kapalı tutması gerektiğinin söylendiği belirtilmişti. Ameliyathanedeki bu durumun fotoğraflanması tartışmayı da beraberinde getirmişti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
    SON DAKİKA