05 Mayıs 2024
  • Ankara16°C
  • İstanbul16°C
  • Bursa17°C
  • Antalya21°C
  • İzmir24°C

SOMALİ'YE GİDECEK HEKİMLERE MAAŞINA İLAVE AYLIK 3.800 $ VERİLECEK

Sağlık Bakanlığı'nca "Somali Mogadişu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevlendirilecek uzman hekimlerin Türkiye'de aldığı maaşı ve ek ödemesi devam edecek, ek ödeme hastane ortalamasının %45 fazlası olacak, yurtdışında görevlendirildiği süre içinde aylı

Somali'ye gidecek hekimlere maaşına ilave aylık 3.800 $ verilecek

03 Eylül 2014 Çarşamba 10:59

Somali Mogadişu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Plastik Cerrahi, Nöroloji, Beyin Cerrahisi, Çocuk Hastalıkları, Dahiliye, Genel Cerrahi, Göz, Ortopedi, KBB, Üroloji, Anestezi  alanlarında uzman hekim görevlendirilmesi yapılacaktır.

Görevlendirilmek isteyen uzman hekimlerimizin; http://hastatakip.saglik.gov.tr/basvuru.aspx adresinden başvurmaları rica olunur.

Görevlendirilen personelin Türkiye'de aldığı maaşı ve ek ödemesi devam edecek, ek ödeme yönetmeliğinin 5 maddesinin (s) bendine göre hastane ortalamasının %45 fazlasını alacaktır. Yurtdışında görevlendirildiği süre içinde aylık ortalama 3800 dolar alacaklardır. Devlet hizmet yükümlülüğü olan personelin görevlendirilmesi halinde, görevlendirildiği süre mecburi hizmetinden düşülecektir.

- Görevlendirilmeler 3 aylık periyodlar halinde yapılmaktadır.

- Görevlendirilen personelin konaklaması Hastane Yönetimi tarafından karar verilerek hastane bünyesinde yada hastaneye yakın bir misafirhanede yapılmaktadır. Konaklama için herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA