07 Mayıs 2024
  • Ankara22°C
  • İstanbul22°C
  • Bursa23°C
  • Antalya24°C
  • İzmir28°C

TABİPLER ODASI'NA PROTESTO

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yusuf Özertürk’ün Hematoloji uzmanı Dr. Dilek Argon’u darp ettiğini öne sürerek protesto kampanyası başlatan Türk Tabipler Birliği ve İstanbul Tabip Odası, Sağlık Sen’e bağlı doktorlar tarafı

Tabipler Odası'na protesto

25 Mart 2009 06:27

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yusuf Özertürk’ün Hematoloji uzmanı Dr. Dilek Argon’u darp ettiğini öne sürerek protesto kampanyası başlatan Türk Tabipler Birliği ve İstanbul Tabip Odası, Sağlık Sen’e bağlı doktorlar tarafından protesto edildi.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hematoloji uzmanı olarak çalışan Dr. Dilek Argon, Ocak ayında hastane başhekiminin kendisini darp ettiğini öne sürmüş, ardından da Türk Tabipler Birliği ve İstanbul Tabip Odası’yla birlikte protesto gösterilerinde bulunmuştu. Geçtiğimiz hafta da Türk Tabipler Birliği üyelerine cep mesajı yollayarak Başhekimin görevden alındığını bildirmiş ancak sonradan başhekimin görevinin başında olduğu anlaşılmıştı. Başhekim Prof. Dr. Yusuf Özertürk’ün Tabipler Odası ve bazı sendikaların hedefi haline geldiğini belirten Sağlık-Sen’e bağlı doktor ve sağlık çalışanları da yolsuzluk ve rüşvete karşı yürüttüğü mücadeleden rahatsız olan çevrelerce hedef haline getirildiğini savunarak başhekime destek oldu.

Yorumlar
SON DAKİKA