27 Nisan 2024
  • Ankara20°C
  • İstanbul14°C
  • Bursa13°C
  • Antalya21°C
  • İzmir21°C

TAM GÜN İLE İLGİLİ DÜZENLEME BAYRAMDAN SONRA

TBMM'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Müezzinoğlu, tam gün ile ilgili düzenlemenin yetişmemesi halinde Kurban Bayramı onrasında Genel Kurul'da ele alınacağını belirtti.

Tam gün ile ilgili düzenleme bayramdan sonra

08 Ekim 2013 Salı 16:12

TBMM'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Müezzinoğlu, tam gün ile ilgili düzenlemenin yetişmemesi halinde Kurban Bayramı onrasında Genel Kurul'da ele alınacağını belirtti. Düzenlemeye yapılacak ilavelerle ilgili bazı görüşleri olduğunu, bunları yarın değerlendireceklerini anlatan Bakan Mehmet Müezzinoğlu, "İlave birkaç önerimiz olacak. Önergelerle yapılacak" diye konuştu.

"Kızamıkla ilgili olağanüstü sıkıntımız yok"

Bakan Müezzinoğlu, verem ve kızamık vakalarındaki artışla ilgili soruya karşılık, "Kızamıkla ilgili Avrupa'dan, Suriye'den gelenlerin artışı vesile oldu. Ama son bir ayda haftalık sayılar 10'lu rakamlara indi. Burada olağanüstü bir sıkıntımız söz konusu değil" karşılığını verdi.

Bir gazetecinin "Suudi Arabistan'dan yayılan bir virüsten bahsediliyor. Bu konuda bir takibiniz var mı?" sorusuna Müezzinoğlu, bir halk sağlığı profesörünü hac döneminde Suudi Arabistan'a gönderdiklerini belirterek, "Virüs konusunda bir yol haritamız var. Şu anda olağanüstü bir salgın söz konusu değil" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA