03 Mayıs 2024
  • Ankara20°C
  • İstanbul18°C
  • Bursa20°C
  • Antalya24°C
  • İzmir25°C

TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI YAYGINLAŞACAK

SGK ve özel sağlık sigortası bulunan vatandaşların özel sağlık kurumundan aldıkları sağlık hizmetinin kapsam dâhilindeki bölümünü SGK'ya, geri kalan kısmını özel sağlık sigortası yaptırdıkları şirkete fatura ...

Tamamlayıcı sağlık sigortası yaygınlaşacak

30 Ocak 2013 Çarşamba 08:59

 

Eureko Sigorta Genel Müdürü Okan Utkueri, tamamlayıcı sağlık sigortasıyla birlikte SGK'ya yapılan prim ödemelerinin daha çok anlam kazanacağını ve primlerin daha etkili kullanılabileceğini söyledi. 

SGK ve özel sağlık sigortası bulunan vatandaşların özel sağlık kurumundan aldıkları sağlık hizmetinin kapsam dâhilindeki bölümünü SGK'ya, geri kalan kısmını özel sağlık sigortası yaptırdıkları şirkete fatura edebileceklerini belirten Utkueri, "Böylece her iki sigortanın teminat limitlerini daha iyi yönetebilecekler" dedi. 

Tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamında hazırlanan özel sağlık sigortalarının prim tutarlarının daha uygun olacağına da dikkat çeken Utkueri, bu sayede vatandaşların SGK kapsamında sunulan temel sağlık hizmetiyle sınırlı kalmayacaklarını belirtti. Utkueri sözlerine şöyle sonlandırdı: "Özellikle yatarak tedavi masraflarında önemli bir azalma olacak. Sigortalılar bunun ekonomik avantajını hissedecekler." 

Yorumlar
    SON DAKİKA