30 Nisan 2024
  • Ankara14°C
  • İstanbul14°C
  • Bursa14°C
  • Antalya21°C
  • İzmir14°C

"TİG KLİNİK KODLAYICI SERTİFİKASYON PROGRAMI" HAKKINDA DUYURU

Sağlık Bakanlığı Teşhis İlişkili Gruplar (TİG) Daire Başkanlığı tarafından "TİG Klinik Kodlayıcı Sertifikasyon Programı" hakkında duyuru yayımlandı.

"TİG Klinik Kodlayıcı Sertifikasyon Programı" hakkında duyuru

23 Temmuz 2015 Perşembe 16:59

Daire Başkanlığımız tarafından Sertifikalı Eğitim Yönetmeliği kapsamında “TİG Klinik Kodlayıcı Sertifikasyon Programı” nın sertifikalı eğitim alanı olarak belirlenmesine ilişkin yapmış olduğumuz başvurumuz Müsteşarlık Makamının 12/05/2014 tarih ve 12779 sayılı Onayı ile oluşturulan Sertifikalı Eğitim Alanı Belirleme Ön İnceleme Komisyonunca değerlendirilmiştir.

Yapılan inceleme ve değerlendirme neticesinde;Başkanlığımızca sertifikalı eğitim alanı olması talep edilen  “TİG Klinik Kodlayıcı Sertifikasyon Programı” nın sertifikalı eğitim alanı olması kararlaştırılmıştır.

Eğitimin hem özel, hem kamu hem de üniversite hastanelerini kapsaması nedeniyle Sağlık Bakanlığı Sertifikalı Eğitim Yönetmeliği hükümleri gereği söz konusu eğitimle ilgili iş ve işlemlerin yürütülmesinden sorumlu ilgili birim olarak da Daire Başkanlığımız belirlenmiştir. Detaylar bilahare ilan edilecektir.

TİG Klinik Kodlayıcı Sertifikasyonu Programının TİG çalışmalarına yeni bir ivme kazandırmasını ve hayırlı olmasını diler emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Teşhis İlişkili Gruplar ve Sosyal Güvenlik Uygulamaları Daire Başkanlığı

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA