28 Nisan 2024
  • Ankara15°C
  • İstanbul13°C
  • Bursa14°C
  • Antalya18°C
  • İzmir13°C

TÜBİTAK İŞBİRLİĞİ İLE E-İMZA VE E-SAĞLIK ENTEGRASYONU ÇALIŞTAYI

Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Tarafından "TÜBİTAK işbirliği ile e-İmza ve e-Sağlık Entegrasyonu " konulu duyuru yayınlandı.

TÜBİTAK işbirliği ile e-İmza ve e-Sağlık Entegrasyonu Çalıştayı

15 Kasım 2012 Perşembe 19:52

Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Tarafından "TÜBİTAK işbirliği ile e-İmza ve e-Sağlık Entegrasyonu " konulu duyuru yayınlandı.

 

 

T.C.
SAĞLIK BAKANLIĞI
Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü

 

 

 

 

Sayı : B.10.0.SBS.0.06.00.00/

Konu : Elektronik İmza ve E-sağlık entegrasyonu

 

……………………………………………….

Bakanlığımızın yürütmekte olduğu 'Sağlık Bakanlığına Bağlı Tüm Doktorların Reçetelerini Nitelikli Elektronik Sertifika İle İmzalamaları Projesi' ve E-sağlık entegrasyonu kapsamında 19-20-21 Kasım 2012 tarihlerinde TÜBİTAK’ ın organizasyonuyla Aile Hekimliği Bilgi Sistemi(AHBS) ve Hastane Bilgi Yönetim Sistemi(HBYS) firmalarına yönelik Kızılcahamam ASYA Termal Otel’de bir eğitim düzenlenecektir. Eğitim 19 Kasım tarihi saat 10:00’ da başlayacaktır.

19-20 Kasım tarihindeki eğitimde TÜBİTAK’ın teknik personeli tarafından elektronik imza kütüphanelerinin yazılımlara nasıl entegre edileceği ile ilgili bilgi verilecektir. 21 Kasım tarihinde E-sağlık entegrasyonu konusunda Bakanlığımız tarafından bilgilendirme eğitimi yapılacaktır. Eğitime firmanızdan yazılım, analiz ve süreç konularına hakim 1 yazılımcı personelin katılımının sağlanması, harcırah, konaklama ücreti ve yol masraflarının katılımcıların kurumlarınca karşılanması, katılımcı bilgilerinin(kurum, unvan, isim, e-mail ve telefon) ise en geç 15.11.2012 tarihinde mesai bitimine kadar [email protected] adresine e-posta yoluyla bildirilmesi hususlarında;

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim. 

 

 

Dr. Hakkı ÖZTÜRK

Bakan a.

Genel Müdür

 

Duyurunun aslı için tıklayınız.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA