29 Nisan 2024
  • Ankara24°C
  • İstanbul15°C
  • Bursa15°C
  • Antalya24°C
  • İzmir23°C

ÜRÜN TAKİP SİSTEMİ (ÜTS) BAYİLİK İŞLEMLERİ HAKKINDA DUYURU

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbî Cihaz Kurumu tarafından Ürün Takip Sistemi (ÜTS) bayilik işlemleri hakkında duyuru yayımlandı.

Ürün Takip Sistemi (ÜTS) bayilik işlemleri hakkında duyuru

12 Ağustos 2017 Cumartesi 12:19

Ürün Takip Sistemi (ÜTS) Bayilik İşlemleri Hakkında Duyuru

Bilindiği üzere ÜTS’ye Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası’nda (TİTUBB) kayıtlı konumda ürünü olan firmalar ve firmaların kayıtlı konumda olan belgeleri aktarılmıştır. TİTUBB’da kayıtlı konumda olan ürünler taslak olarak aktarılmış olup firmalar tarafından güncellenip kurum tarafından incelendikten sonra kayıtlı konuma gelecek şekilde sistem kurgulanmıştır. Ürünler ÜTS’de kayıtlı konuma gelince TİTUBB’daki kayıtları pasif hale getirilmektedir. 

Bununla birlikte ÜTS’de ürünle ilgi bayilik bağlantılarının yeniden yapılması gerekmektedir. Bayi kayıt işlemlerinin yapılabilmesi için ürünün ÜTS kaydının yapıldığı andan itibaren 7 (yedi) gün süre verilmektedir. Bu süre zarfında ürünün TİTUBB’daki bayilik kaydı aktif olarak geçerli olacaktır. 

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA