03 Mayıs 2024
  • Ankara14°C
  • İstanbul19°C
  • Bursa20°C
  • Antalya28°C
  • İzmir24°C

USS YÖNETİM EKRANLARI HAKKINDA DUYURU

Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü tarafından USS Yönetim Ekranları hakkında duyuru yayımlandı.

USS Yönetim Ekranları hakkında duyuru

12 Nisan 2017 Çarşamba 17:14

Sağlık.Net Yönetim Web ekranları ( https://yonetim.sagliknet.saglik.gov.tr ) 07.04.2017 tarihinde kullanıma kapatılmıştır. Ulusal Sağlık Sistemi iyileştirme çalışmaları kapsamında yeni yönetim ekranları geliştirilmiş olup ( https://ussyonetim.saglik.gov.tr ) adresinden erişim sağlanabilmektedir. 

Ekranlara erişim yetkileri ile ilgili olarak eski sistemde tanımlı olan tüm ISM ve HSM admin kullanıcıları yeni ekranlar üzerinde yetkili kılınmıştır. Admin kullanıcılarımız USS sistemi üzerinden sağlanan yeni uygulamalara kendi kullanıcı adları ve parolaları ile ulaşabileceklerdir.

Diğer kullanıcıların sisteme tanımlanması ve yetki verilmesi işlemi il admini olarak görev yapan kullanıcılar tarafından yapılacaktır. 

Tüm kullanıcılara önemle duyurulur.

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA