28 Nisan 2024
  • Ankara19°C
  • İstanbul15°C
  • Bursa16°C
  • Antalya23°C
  • İzmir21°C

VÜCUDUNUZU BİTKİLERLE GÜÇLENDİRİN

Hastalandığınızda doktora gitmeden hemen ilaçlara saldırmak, hastalanmamak için de avuç avuç vitamin hapları yutmak zorunda değilsiniz!

Vücudunuzu bitkilerle güçlendirin

16 Nisan 2011 Cumartesi 15:46

Hastalandığınızda doktora gitmeden hemen ilaçlara saldırmak, hastalanmamak için de avuç avuç vitamin hapları yutmak zorunda değilsiniz! Vücudu hastalık etkilerine karşı korumak, bağışıklık sistemini, yani vücudun koruma kalkanını güçlendirmek için bitkilerden yararlanabilirsiniz. Medical Park Göztepe Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Gizem Keservuran, bitkilerle bağışıklık sisteminin güçlenmesinin mümkün olduğunu belirtti.

ÇOK ETKİLİ
Keservuran, bağışıklık sistemini güçlendirmede ilk sırada ekinezyanın yer aldığını söylüyor. Bu bitkinin ardından tıbbi olarak en etkili bitki zerdeçal... Zerdeçal, karaciğeri koruyor ve kolesterolü düşürüyor. Zencefil de vücudu tümör oluşumundan, kanser hücrelerinden ve soğuk algınlığından korur. Keservuran, mutfaklarımızda bu bitkileri sıklıkla bulundurmamızın, sağlığımızı korumada çoğu zaman ilaçlardan daha etkili olduğunu söylüyor.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA