03 Mayıs 2024
  • Ankara19°C
  • İstanbul19°C
  • Bursa21°C
  • Antalya25°C
  • İzmir26°C

YAĞMUR HEMŞİRE PSİKİYATRİK TEDAVİYE ALINDI

İzmir Bergama'da Aile Sağlık Merkezi'nde görevli 27 yaşındaki hemşire Yağmur Erbek'in görev yerinden silah zoruyla kaçırıldığı iddiası tıpkı film gibi senaryo çıkmasının ardından, kontrol amaçlı olarak psikiyatri servisine sevk edildiği öğrenildi.

Yağmur hemşire psikiyatrik tedaviye alındı

18 Ağustos 2017 Cuma 12:04


İzmir Bergama'da İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne bağlı Aile Sağlık Merkezi'nde görevli 27 yaşındaki hemşire Yağmur Erbek'in görev yerinden silah zoruyla kaçırıldığı iddiası tıpkı film gibi senaryo çıkmasının ardından, kontrol amaçlı olarak psikiyatri servisine sevk edildiği öğrenildi.

İzmir Bergama Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan sıkı takip ve soruşturma sonrasında çaresiz kalarak köşeye sıkışan genç hemşire yaşadıkları tüm kaçırılma olayının tamamen filmde olduğu gibi bir senaryo olduğu ve yalan söylediğini itiraf etmişti. Hemşire Erbek kaçırılma olayını da daha önceden Eyvah Eyvah filminde gördüğü ve bu yalanı söylediği öğrenilmişti. Hemşire Erbek, kaybolduğu süre içinde ise Ayvalık'ta gezdiğini söyledi.

Psikolojik rahatsızlığı olduğunu itiraf eden hemşire Erbek ifadesinin ardından suç uydurma yalan beyan iddiası ile sevk edildiği mahkemece serbest bırakılmıştı.


Fatih ŞENDİL
kaynak:yeniasır

Yorumlar
SON DAKİKA