04 Mayıs 2024
  • Ankara17°C
  • İstanbul15°C
  • Bursa15°C
  • Antalya21°C
  • İzmir17°C

'YAŞAMAZ' DENİLDİ, DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAYARAK TABURCU OLDU

Batman'da üzerine demir kapı düşen 28 yaşındaki Yusuf Yetiş, çevredekilerin yardımı ile batman bölge devlet hastanesi'ne kaldırıldı. doktorların yaşamasını mucizelere bağladığı yetiş, doğum gününde taburcu oldu.

'Yaşamaz' denildi, doğum gününü kutlayarak taburcu oldu

07 Ağustos 2014 Perşembe 17:34

MEHMET ŞÜKRÜ YILDIRIM 
BATMAN (İHA) - Üzerine demir kapı düşmesi sonucu Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan bir kişi, doktorların 'yaşaması mucize' demesine rağmen, doğum gününde taburcu edildi.
Batman'da üzerine demir kapı düşen 28 yaşındaki Yusuf Yetiş, çevredekilerin yardımı ile Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların yaşamasını mucizelere bağladığı Yetiş, doğum gününde taburcu oldu. 

Hastanın durumuna ilişkin bilgi veren Batman bölge Devlet Hastanesi'nde görevli Op. Dr. Süleyman Damgacı, hastanın çalışırken üzerine demir kapılar düştüğünü ve ağır yaralandığını söyledi. Op. Dr. Damgacı, "Hastanemize getirildiğinde bilinci kapalı bir durumdaydı. Yaşama umudu çok azdı. Yaşam skorunun alt düzeyi 4 idi. Kafatasında yaygın kemik çökme fraktürü ve altında yaygın subdural ve beyin içi kanama mevcuttu. Acil ameliyat edildi. Kafa kemiği çıkarılıp bacağına yerleştirildi. Yoğun bakımda uzun süre kaldı. Bilinç yerine geldi daha sonra servise alındı. Konuşması ve yürümesi düzeldikten sonra kafasından çıkarılan kemik yerine kondu. Yusuf, hayata mucizevi bir şekilde tutundu. Bir oğlunun olacağını serviste öğrendi. Tedavisi devam ederken baba oldu, doğan çocuğuna benim adımı verdi. Hastamın doğum gününü serviste hep birlikte kutladık, sağlığına kavuşmasının sevincini yaşadık. Yusuf Yetiş ve ailesi tüm servis çalışanlarına ve hastane yönetimine teşekkür ederek ayrıldılar" dedi. 

"BÖLGE DEVLET HASTANESİ BÖLGEYE HİTAP EDİYOR"

Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. İdris Yıldırım, Bölge Devlet Hastanesi’nin sadece Batman'a değil, bölgeye hitap ettiğini söyledi. Uz. Dr. Yıldırım, "Doktorlarımızın başarılı çalışmalarıyla bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Hastalarımızın sağlığına kavuşarak taburcu olduğunu görmek bizi daha çok motive ediyor. Hasta memnuniyeti ve çalışan memnuniyeti bizim için çok önemli bu nedenle çalışmalarımız hep daha iyiye doğru yol alacaktır" diye konuştu. 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
SON DAKİKA